Προς το περιεχόμενο

Η GoPro “σκοτώνει” τις φθηνότερες κάμερες λόγω των κακών οικονομικών αποτελεσμάτων


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η GoPro ανακοίνωσε άσχημα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του 2015, και για τους καταναλωτές, τα άσχημα νέα είναι ότι οι φθηνότερες κάμερες της εταιρείας δεν θα είναι διαθέσιμες από τον Απρίλιο.

Για παράδειγμα, οι Hero+ LCD, Hero+ και Hero που τραβάει video 1080p στα 30fps και κοστίζουν περίπου $300, $200 και $130 θα εξαφανιστούν από τα ράφια των καταστημάτων με στόχο ένα μικρότερο lineup. Οι Hero 4 Black, Hero 4 Silver και Hero 4 Session των $499,99, $399,99 και $199,99 που κυκλοφόρησαν πέρυσι θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες.

 

Η GoPro θα προσθέσει σύντομα στην γκάμα της και το Karma, ένα quadcopter που προσφέρει δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 4K. Σύμφωνα επίσης με το The Verge, ο CEO της εταιρείας, Nick Woodman επιβεβαίωσε ότι πέρα από το Karma, η εταιρεία του θα ανακοινώσει μία νέα ναυαρχίδα στην σειρά action cameras της εταιρείας με την ονομασία Hero 5.

 

Όσον αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του 2015, η GoPro ανέφερε έσοδα $436,6 εκατομμυρίων, που είναι μειωμένα κατά 31% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Επίσης προβλέπονται χαμηλότερα έσοδα για το 2016, από $1,6 δισεκατομμύρια στα $1,35 δις με $1,5 δις.

 

 

Link.png Site: TheNextWeb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα ας ριξει τις τιμες και μετα βλεπουμε τι σκοτωνει...

Οκ ειναι ωραιες καλες και φοβερες αλλα και με την κινεζικη των 60-70$ κανεις την δουλεια σου αξιοπρεπεστατα.

  • Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηταν λαθος που εβγαλε τοσες πολλες.

Παλια ειχε 1 μοντελο (με διαφορετικα mounts) και εφτασε να εχει 6-7 διαφορετικα μοντελα

 

φθηνο , ακριβο , επαγγελματικο (white silver black) ειναι οκ

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sj4000 wifi

Xiaomi yi basic edition

 

(Δεν ειναι τοοοοσο δυνατες αλλα με την διαφορα τιμης παιρνεις ενα σκασμο εξτραδακια και παλι σ μενουν και 150-200 ευρω)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο εσωτερικός ανταγωνισμός ποτέ δεν ωφέλησε καμιά εταιρεία. Ο τερματισμός μιας σειράς όμως είναι επίσης κακός. Θα πρέπει να προσέξουν πολύ τις επόμενες τους κινήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά να τα βλέπουν όσοι κατά καιρούς πετάγονται στις οικονομικές ειδήσεις και διαμαρτύρονται «και τι με νοιάζει εμένα πόσα λεφτά έβγαλε η τάδε εταιρεία ή πόσες ζημιές είχε;;;»

 

Να που σε νοιάζει. Αναλόγως με την πορεία των οικονομικών, εξαρτάται και τι προϊόντα θα φτάσουν ή δεν θα φτάσουν αργότερα σε εσένα, με τι δυνατότητες και σε τι τιμές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αυτούς που θέλουν μια action camera αντίστοιχη της gopro hero 4 στα 55€ με τα έξοδα αποστολής ας ρίξει μια μάτια στην Eken h9, απο το banggood... Είναι πολυ ικανοποιημένος, την χρησιμοποιώ πάνω σε ενα 270 quadcopter για εγγραφή βίντεο παράλληλα με το FPV subsystem που έχω κοτσάρει πάνω... Η κάμερα τα σπάει!!! 170 μοίρες ευρυγώνις φακός και άντε γεια GoPro!!!
Υ.Γ. Μέσα στο πακέτο της eken, περιλαμβάνει ενα καρο διαφορετικά mount που μπορείς να την βάλεις ακόμα και μέσα σε UFO, και σου δίνει και την θήκη αδιβροχοποιησης της έως 30 μέτρα!!!

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά ορισμένοι το τερματίσατε... Κανείς δεν διαφώνησε ότι η τιμή της gopro είναι εξωφρενική αλλά μην λέτε ότι είναι ανώτερη από την Yi. Γελάνε και οι πέτρες. Κι επίσης η yi κοστίζει 70€ μόνο η κάμερα. Αν θες να πάρεις την θήκη που έχουν οι gopro συν τα mounts ανεβαίνεις στο 100άρικο

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...