Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η δουλειά των ονείρων σας;


Flaoutistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ταχυδακτυλουργος θα ηθελα να ειμαι.

 

Interview σε υποψήφια μοντέλα για αισθησιακές ταινίες :-D

 

Εννοειται οτι το σκαουτινγκ θα ηταν προσωπικη υποθεση.Αν δεν δωσεις το προσωπικο σου στιγμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο χρήστης xpapias είπε:

Αυτό πολλοί το είπαμε. Και γενικά δεν είμαι άτομο που μασάω. Αλλα ειχα 2 θέματα. Το 1ο, όταν είχα δει να ζυγίζουν καρδιά σε ζυγαριά του μανάβη (ναι αυτή τη στρογγυλη με το δεικτη και με το λεκανακι απο κάτω) ειπα οτι δεν εχασα τοσα χρόνια για να κανω αυτο το πράγμα. 2ο με χάλαγε η κατάσταση στον καύσωνα. Ειμαι ατομο που δεν πιστεύω σε βρωμα. Αλλα αυτο με προβληματιζε πραγματικά.



 Που να σου έλεγα τι έχω πιάσει στην πρακτική 

 Κοίτα, έχω βρεθεί πολύ κοντά σε τέτοιες καταστάσεις και δεν είχα ποτέ θέμα. Μου αρέσει και η ησυχία που έχεις, δεν σε πρήζει σχεδόν κανένας όσο δουλεύεις. Το έχασα στα μόρια για Ιατρική. Πλέον με τις σπουδές που κάνω, δε θα είμαι ιατροδικαστής, αλλά θα είμαι περίπου σε ίδιες/χειρότερες καταστάσεις.

 

Pathologist assistant ;

 

Κατα τα αλλα και εγω παντα ηθελα να γινω ιατροδικαστης, η ηδη επαφη μου με την φαση νεκροψια-νεκροτομη (αλλα οχι σε ανθρωπους) με κανει να πιστευω μεβεβαιοτητα ο οτι δεν θα ειχα το παραμικρο προβλημα.

 

Αποκει και περα θα ηθελα να δουλεψω εστω εποχιακος, ταχυδρόμος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έκανα το χόμπυ μου επάγγελμα πριν 12 χρόνια (τεχνικός η/υ και δικτύων). Αν βγάλουμε τα 5 1/2 χρόνια στην τελευταία μου δουλειά που ήταν ως επι το πλείστον μια δουλειά γραφείου με 6-7 ώρες μπροστά από 2 υπολογιστές νιώθω χαρά και τεράστια ικανοποίηση όταν καταπιάνομαι με τεχνικά θέματα. Ακόμα και μέσα σε μια δουλειά γραφείου όταν σκάλιζα κάτι το οποίο προοριζόταν για να το δουλέψουμε , όταν έπιανα το κατσαβίδι η έψαχνα λύσεις για να κάνω flash σε οτιδήποτε ήταν η καλύτερη μου.

Βέβαια την δουλειά γραφείου δεν την συμπάθησα ποτέ. Έκατσε και πήγα και κρατάω μόνο τους συναδέλφους μου που ήταν αστέρια και τις έξτρα γνώσεις. Θα προτιμούσα να τρέχω όλη μέρα και να είμαι στο πόδι και να δίνω λύσεις σε τεχνικά θέματα πάσης φύσεως

Επειδή έχω δουλέψει και λιανική και χονδρική και φυσικά καποια εξτραδάκια όλα αυτά τα χρόνια ένιωθα πάντα τεράστια ικανοποίηση όταν κατάφερνα να δώσω λύσεις.

Εύχομαι τώρα που θα κατέβω στον Πύργο να με μαζέψει κανένας εργοδότης...Εκτός αν βρω άσχετη δουλειά πάλι και κάνω έναρξη παράλληλα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι δουλειές των ονείρων μου από παιδί: παλαιοντολόγος, αστρονόμος, πιλότος πολεμικού αεροσκάφους ή 'λιοντάρι-πιλότος' του Voltron.

:'( δεν έγινα τίποτα απ'αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψυχολογος γιατι μ'αρεσει να βοηθαω να βρισκω λυσεις και να μπορω να κατανοω καλυτερα τους ανθρωπους. Σεφ γιατι μ'αρεσει πολυ η μαγειρικη και οδηγος που εχω δουλεψει γιατι μ'αρεσουν ολα τα μηχανοκινητα με ροδες και χωρις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ παλιότερα διατροφολόγος ή επαγγελματίας οδηγός μηχανής...

 

Τελικά άργησα αλλά ασχολήθηκα με την δουλειά που λατρεύω (ζαχαροπλάστης) εκ παραδρομής βέβαια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...

 

χαχαχαχαχα...

 

Τώρα που με διαβάζω βλέπω ότι δεν είχα καμία λογική συνέχεια μέσα στο κεφάλι μου... :ph34r: :ph34r:

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί με το εμπόριο. Το ξέρω ότι ο κλάδος πάσχει σήμερα αλλά πάντα με γοήτευε το "αγοράζω χαμηλά - πουλάω ψηλά", το ότι τα κέρδη μου θα είναι ευθέως ανάλογα της προσπάθειας που καταβάλω, όπως και η σκέψη πως έχω μία ή περισσότερες αποθήκες γεμάτες εμπόρευμα.

 

Δεν παραπονιέμαι πάντως, και η δουλειά που κάνω τώρα καλή είναι, κι ας κατέληξα εδώ τυχαία.
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Μμμ οδηγός.. Κοινός ταξιτζής αλλά με κάποιο e-class ή Octavia για ξενοδοχεία-εταιρίες κτλπ. </p>

 

Ωραια δουλεια ο ταξιτζης την εκανα μεχρι προσφατα αμεση επαφη με κοσμο γυναικες η πλεοψηφια των πελατων και εισαι για παρτυ σου. αρνητικα 12 ωρα + δεν εχει δουλεια. Κινηση ανχος πολλα εξοδα καθημερινα. Μην νομιζεις πως με mercedes η octavia θα κανεις καλυτερο μεροκαματο η πως θα βρεις εταιριες και ξενοδοχεια να συνεργαζεσαι. Στην αρχη μαθε τους δρομους και πως να κινησε και στην πορεια επιλεγεις να μπεις σε ραδιο ταξι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...