Προς το περιεχόμενο

Etsy , jamjar η κάτι σε skroutz store?


ΜΑΝΩΛΗΣ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα φίλο αργυροχρυσοχόο. Έχει εργαστήριο στο Σύνταγμα. Θέλει να πουλάει τις δημιουργίες του μέσω ιντερνετ.

Προσπαθώ να τον βοηθήσω να το κάνει και ψάχνω πληροφορίες. Τα πράγματα τα οποία φτιάχνει είναι συγκεκριμένα όπως σταυρούς , μπρελοκ , γραβατοπιάστρες , παιδικά κοσμήματα κλπ .

 

Κοίταζα το etsy αλλά μου φάνηκε πολύ δύσκολο εως ακατόρθωτο να καταφέρει να πουλήσει κάτι εκει μέσα. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και αυτά που φτιάχνει δεν είναι κάτι το εξηζητημένο. Βέβαια η προμήθεια που παίρνει το site ειναι μικρή αλλά θέλει πιστεύω αρκετή διαφήμιση για να μπαίνει στα πρώτα αποτελέσματα και δεν είναι και σίγουρο οτι θα πιάσει

 

Το jamjar από την άλλη (ελληνική πλατφόρμα) παίρνει 10% προμήθεια από τους επαγγελματίες και επιπλέον θέλει και 100 ευρώ το χρόνο σαν συνδρομή.

 

Κοίταζα από ένα αλλο post τα καταστήματα που φτιάχνεις μέσω skroutz. 100 προιόντα για 15 ευρώ το μήνα συνδρομή δεν είναι άσχημα. Βέβαια θέλει και κάποια διαφήμιση . Εσεις τι θα προτείνατε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα πρότεινα το etsy. Η διαφορά του είναι πως το κοινό που θα αναζητήσει τέτοια αντικείμενα όπως αυτά που φτιάχνει ο φίλος σου εκεί θα μπει πρώτα να ψάξει. Το jamjar ούτε το έχω ξανακουσει και στο skroutz δεν ξέρω πόσοι μπαίνουν για να πάρουν κοσμήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το jamjar είναι μια ελληνική έκδοση παρόμοια με το etsy. Αλλά ζητάνε αρκετή προμήθεια και 100 ευρώ συνδρομή το χρόνο.

 

Το skroutz προσφέρει κάποια πλατφόρμα-πρόγραμμα για να φτιάξεις eshop το οποίο δεν θα συνδέεται απαραίτητα με το skroutz.Έτσι και αλλιώς το skroutz δεν έχει την κατηγορία που θέλουμε εμείς. Απλά στήνεις ένα eshop , το συνδέεις με το ήδη υπάρχον domain που έχεις και τελείωσες. Αντί δηλαδή να πας σε wordpress , joomla ή να πληρώσεις κάποια εταιρεία για να σου φτιάξει eshop το κάνεις έτσι.

 

Πριν λίγο έψαξα στο etsy για χρυσούς σταυρούς (αντικείμενο που φτιάχνει και ο φίλος). 10600 αντικείμενα. Μεγάλος ανταγωνισμός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά σήμερα μίλησα μαζί του και μάλλον θα το πάμε σε skroutz store. Έχει δοκιμάσει κανείς skroutz store (εννοώ να το έχει στήσει μόνος του και να το έχει παραμετροποιήσει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...