Προς το περιεχόμενο

Η Acer ανακοίνωσε την ultrawide curved οθόνη Predator 35


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο monitor στην gaming σειρά Predator ανακοίνωσε η Acer, η οποία είναι ultrawide, με αναλογία πλευρών 21:9 αλλά και curved (2000R). Η οθόνη Predator 35 έχει διαγώνιο 35 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1080 pixels.

Διαθέτει γρήγορο πάνελ, με refresh rate στα 140Hz, ωστόσο μπορεί να “υπερχρονιστεί” έως και στα 200Hz. Ο χρόνος απόκρισης είναι 4ms, οι υποστηριζόμενες γωνίες θέασης είναι 178˚/178˚ ενώ η μέγιστη φωτεινότητα και ο λόγος αντίθεσης είναι 300cd/m² και 3000:1 (static) αντίστοιχα.

 

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του πάνελ, είναι ότι καλύπτει πλήρως (100%) το χρωματικό πρότυπο sRGB. Η νέα gaming οθόνη της Acer υποστηρίζει τις τεχνολογίες G-Sync και ULMB (Ultra-Low Motion Blur) της Nvidia, οπότε η άριστη συνεργασία της με κάρτες γραφικών GeForce μπορεί να θεωρείται δεδομένη για την εξάλειψη του screen tearing και την μείωση του stuttering.

 

Από άποψη συνδεσιμότητας, διαθέτει HDMI 1.4a, DisplayPort 1.2 και 4 x USB 3.0 θύρες ενώ δεν απουσιάζουν στερεοφωνικά ηχεία (2 x 9W) με υποστήριξη DTS Audio.

 

Η οθόνη διαθέτει το σύνολο των τεχνολογιών της Acer, που έχουν στόχο την ξεκούραστη εργασία και το ξεκούραστο gaming (π.χ ComfyView) ενώ διαθέτει την τεχνολογία UnderGlow (για τον φωτισμό των αξεσουάρ, όπως του πληκτρολογίου που βρίσκονται κάτω από αυτή) καθώς και την τεχνολογία GamerView, που επιτρέπει την αποθήκευση τρία προφίλ ρυθμίσεων για διαφορετικά παιχνίδια.

 

 

Link.png Site: TechPowerUp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Επειδή δούλεψα την 34(2560*1080) της LG πρόσφατα σε φίλο, για gaming - ταινίες σε μια απόσταση περίπου 70-80 εκατοστά είναι άψογη δεν με ενόχλησε καθόλου η ανάλυση, σε εργασίες γραφείου, ίντερνετ κτλ εκεί είναι εμφανές το pixeliasma ( όχι τόσο τραγικό βέβαια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη εχω την 34αρα LG curved σε 3440x1440 αναλυση θα ελεγα οτι ειναι χαρμα για χρηση desktop (1:1 χωρις  upscale), για gaming επισης, ειδικα σε strategy ειναι χαρμα για fps και rally  χρειαζεται να καθoμαι ενα κλικ πιο πισω ή απλα παιζω σε windowed mode για multitasking

 

η συγκεκριμενη του τοπικ εχει χαμηλη αναλυση για το μεγεθος της, το refresh rate και τα υποτιθεται καλα ηχεια που λεει οτι εχει δε τη σωζουν, ουτε φυσικα και το καγκουροχρωμα της

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι να γράφεις σε word ή να επεξεργάζεσαι φωτογραφία και βίντεο σε curved οθόνη! Δεν παραμορφώνει? Μου φαίνεται κουραστικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...