Προς το περιεχόμενο

Έκδοση του μTorrent χωρίς διαφημίσεις, με συνδρομή $4,95 τον χρόνο


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μTorrent, το γνωστό BitTorrent client είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: τη δωρεάν έκδοση, η οποία φυσικά υποστηρίζεται από διαφημίσεις και την Pro έκδοση, η οποία δεν διαθέτει διαφημίσεις και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, όπως προστασία από ιούς και στιγμιαίο streaming.

Εντούτοις, όσοι χρήστες επιθυμούν την Pro έκδοση, καλούνται να πληρώσουν ετήσια συνδρομή $19,95. Για τους χρήστες λοιπόν που δεν μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα και ενδιαφέρονται μόνο για την εξάλειψη των διαφημίσεων, η BitTorrent κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του μTorrent.

 

Συγκεκριμένα, το κόστος της νέας έκδοσης θα είναι $4,95 τον χρόνο και θα εξαλείφει πλήρως τις διαφημίσεις. Πρόκειται λοιπόν για μια επιλογή που αποτελεί τη μέση λύση ανάμεσα στη δωρεάν και την Pro έκδοση του μTorrent. Για το πρώτο διάστημα, η συγκεκριμένη έκδοση θα βρίσκεται σε στάδιο beta.

 

Το μTorrent κυκλοφόρησε το 2005 και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα clients για desktop και mobile συσκευές. Τον περασμένο Απρίλιο, η BitTorrent Inc. ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές της για φορητές συσκευές είχαν ξεπεράσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια downloads. Φυσικά αναφερόμαστε στις εφαρμογές μTorrent/BitTorrent για Android, μTorrent/BitTorrent Remote για Android, μTorrent Remote για iOS και μTorrent Remote για Windows Phone.

 

Link.png Site: VentureBeat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλα, με τοσες αξιοπιστες και δωρεαν εναλλακτικες λυσεις πιστευουν πως θα βρουν πολλους να τους δωσουν τα $4,95?

  • Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

qbittorrent και απο μένα και ολα καλά!! το καρκινωμα που λεγεται mtorrent εχει φυγει εδω και χρόνια από το pc μου. κριμα και μια εποχη ηταν με διαφορα το καλυτερο..

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

qbittorrent εύκολααα! Την έχω κάνει την μετάβαση εδώ και πάρα πολύ καιρό και μόνο τα καλύτερα έχω να λέω. Απλό, ωραίο & εύκολο UI, λειτουργικότατο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...