Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμες οι ψύκτρες Hyper 212X και TX3i της CoolerMaster


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Cooler Master ανακοίνωσε τις Hyper 212X και Hyper TX3i. Βασισμένες στις Hyper 212 και Hyper TX3 αντίστοιχα, τις περισσότερο προτεινόμενεος ψύκτρες του κόσμου, η Cooler Master επικεντρώνεται τώρα στην ευκολία εγκατάστασης, διασφαλίζοντας ότι οι απλές αυτές αναβαθμίσεις θα μπορέσουν να γίνονται με ευκολία, επιτρέποντας στους system builders να επικεντρωθούν στα πραγματικά πιο σύνθετα ζητήματα της σύνθεσής τους.

Η Hyper 212X είναι μια ψύκτρα με καθολική απήχηση και συμβατότητα. Πρόκειται για μια ιδανική πρόταση για να αναβαθμίσετε τόσο την θερμική απόδοση όσο και για να μειώσετε τον παραγόμενο θόρυβο του συστήματός σας. Δεν έχει σημασία αν είστε gamer που δοκιμάζει όλο και πιο απαιτητικούς τίτλους, overclocker που επιθυμεί να πετύχει υψηλότερους χρονισμούς ή PC builder που απλά απαιτεί ήσυχη λειτουργία!

H Hyper TX3i είναι μια ψύκτρα συμβατή μόνο με επεξεργαστές της Intel. Αποτελεί μια απλή και προσιτή αναβάθμιση της εργοστασιακής ψύκτρας ή μια καλή αρχή για τους επεξεργαστές της Intel που δεν περιλαμβάνουν κάποια ψύκτρα στην συσκευασία τους. Ήσυχη, αξιόπιστη αλλά και ικανή να αποδώσει εντυπωσιακά, η TX3i είναι απλούστατη στην εγκατάσταση - με τα συνήθη push pins - και ταυτόχρονα αρκετά μαζεμένη σε διαστάσεις ώστε να προσφέρει την μέγιστη συμβατότητα με πλήθος κουτιών της αγοράς.

Απόδοση και Εμπειρία:
Χωρίς να επαναπαύεται στην επιτυχία των παλιότερων 212 and TX3, η Cooler Master συνεχίζει να αναβαθμίζει και να ανανεώνει την διαδικασία κατασκευής, από τα βασικότερα θέματα των κολλήσεων των heat pipes μέχρι και την συσκευασία και τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης. Όλη η εμπειρία έχει βελτιωθεί και αυτό δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στις καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά και στην πιο απλή και γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 

hyper_tx3i-main.jpg

hypertxi3specs.jpg
 


hyper_212x-cdc.jpg
hyper212x.jpg
 


Τιμές & Διαθεσιμότητα:
Η Hyper 212X και η Hyper TX3i θα είναι σύντομα διαθέσιμες με προτεινόμενες τιμές λιανικής €39,90 και €25,90.

post-1-0-00117200-1455450767_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Μα η hyper 212x δεν έχει βγει εδώ και κάμποσο καιρό?

 

Αυτό εδώ είναι πριν 8 μήνες....

Καλησπερα,το βιντεακι ειναι απο την RR-212X-20PM-R1 http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/hyper-212x/που κυκλοφορει εδω και καιρο, αλλα στην Ευρωπαϊκη αγορα θα πωλειται σε αλλη εκδοση RR-212X-17PK-R1 http://eu.coolermaster.com/uk/thermal/cpu-air-cooler/hyper-212x/ με αλλο ανεμιστηρα που αλλαζει κατα πολυ τα specs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...