Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση οτι οι επεξεργαστές Μ υπερτερούν έναντι των U. Αλλη ουσιώδη διαφορά δεν βλέπω.

γενικα και αόριστα δε μπορεις να κάνεις σύγκριση.

ο συγκεκριμένος i5u είναι ισχυρότερος απο τον i3m του θέματος,

Συνεπώς δε βλέπω λόγο κάποιος να πάρει κάτι πιο αδύναμο στα ίδια χρήματα.

Υ.Γ Για αρκετό καιρό έπαιζε στα 475 με τον 4000m και την 940m. Τώρα είναι ελαφρός χειρότερο και 50 ευρώ ακριβότερο, δεν είναι προσφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε 100€ δεν δίνω για 1366x768, όχι 500€ που ζητάνε...

570x598xhyperbole-poems.gif.pagespeed.ic

Y.Γ. πρωτο αποτελεσμα για hyperbole στο google βαριομουν να καθομαι να ψαχνω

• Like 1
Δημοσ.

Σε ΚΑΘΕ μα σε ΚΑΘΕ θέμα κάποιος θα πεταχτεί να πει "δεν είναι προσφορά".

Η μισή τιμή κάτω από τον ανταγωνισμό να είναι "πάρε το "Χ άλλο μοντέλο" είναι καλύτερο".

Εντυπωσιακό ειλικρινά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω την αγορά ,φίλε.Γενικό ήταν σχόλιο μου,για κάτι που παρατηρώ σε ΟΛΑ τα θέματα προσφορών..

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή όμως κάποιοι την γνωρίζουν λίγο καλύτερα, προσπαθούν να προφυλάξουν τους υπόλοιπους από κακες αγορές.

Βέβαια γκρινιαριδες που και τζαμπα να τους δώσουν κάτι θα βρουν κάτι να πουν, θα υπάρχουν πάντα.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια,οτι εχει παιξει παλιοτερα σε καλυτερη τιμη/καλυτερα χαρ/τικα ή και τα δυο σε συνδυασμο,δεν σημαινει οτι δεν ειναι προσφορα με βαση αυτο. Μην το πιπιλατε συνεχεια αυτο το πραγμα. 

Το θεμα ειναι οτι ΤΩΡΑ σε αυτη την τιμη και σε αυτα τα χαρακτηριστικα αν ειναι προσφορα ή οχι.  (Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο,μιλαω γενικοτερα για ενα προιον)

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή όμως το θέμα είναι για το συγκεκριμένο, στα ίδια χρήματα βγαίνει έκδοση με καλύτερο επεξεργαστή, το έχω ποσταρει πάνω, συνεπώς δε θέλει και πολύ σκέψη για το αν είναι ή δεν είναι (πέρα από ολα τα αλλα).

Δημοσ.

Επειδή όμως το θέμα είναι για το συγκεκριμένο, στα ίδια χρήματα βγαίνει έκδοση με καλύτερο επεξεργαστή, το έχω ποσταρει πάνω, συνεπώς δε θέλει και πολύ σκέψη για το αν είναι ή δεν είναι (πέρα από ολα τα αλλα).

Συμφωνω φιλε μου,δεν ειπα το αντιθετο. Εγω αυτο που ειπα,το ειπα με βαση το ποστ οτι δεν ειναι προσφορα επειδη εχει παιξει παλιοτερα σε καλυτερη τιμη (ως κριτηριο αυτο δλδ)

Δημοσ.

Γενικα οι Μ υπερτερουν σε επιδοσεις απο τους U. Αλλα οι U εχουν χαμηλωτερη καταναλωση και για αυτο τους προτιμουν...

Παντως στο θεμα μας, ουτε εγω το θεωρω καμμια προσφορα... Το οτι ειναι στην χαμηλοτερη τιμη του δεν σημαινει οτι ειναι και προσφορα... Και η BMW δεκαπενταετιας αν την πουλανε καινουργια 15.000 δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη προσφορα απο ενα συγχρονο μοντελο των 10.000 ευρω. Το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι μονο η γραφικων του, τιποτε αλλο.

Γενικα παντως αγγλικο πληκτρολογιο, 1 χρονο εγγυηση, χωρις Windows κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του σε αυτο το μπατζετ. Αν το ειχαν κατω απο 450 ισως να ηταν απο τις τοπ επιλογες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...