Προς το περιεχόμενο

Η Cooler Master παρουσιάζει το Make It Yours Portal


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Cooler Master ξεκινάει ένα νέο portal και απευθύνετε σε όλους τους Makers που το PC είναι το δημιουργικό τους μέσο. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει ένα πρωτόγνωρο επίπεδο διαδραστικότητας καθώς και ευκαιρίεςσυνεργασίας των industrial designers, tech developers, media technicians, καλλιτεχνών, μουσικών, modders, gamedevelopers, κ.α. με την Cooler Master.

“Δημιουργούμε έναν χώρο που επιτρέπει σε όλους να μάθουν, να συνεργαστούν και ίσως να αναπτύξουνεπιχειρηματικά την δραστηριότητά τους” λέει η Global Community Manager, Michelle Wu. “Οι εξαιρετικά επιτυχημένοιcase mod διαγωνισμοί μας έχουν ήδη αναδείξει πολλούς ταλαντούχους δημιουργούς και τους έχουν φέρει σε επαφήμεταξύ τους. Σήμερα διευρύνουμε αυτόν τον κύκλο συνδέοντας όλους τους Makers της κοινότητας.

 

gallery_94980_887_259362.jpg

Αναφερόμαστε σε καθημερινούς ανθρώπους με πάθος και αφοσίωση για τις δημιουργίες τους. Θέλουμε να μοιραστούμε τα όνειρα τους και τις δημιουργίες τους με τον κόσμο.”

Γίνε μέρος της κοινότητας και μοιράσου το πάθος σου, δυνάμωσέ το και καν’ το δικό σου. Για να μάθεις περισσότερα, έλα στο: http://maker.coolermaster.com/

post-1-0-54968300-1460474117_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...