Προς το περιεχόμενο

Το Surface phone και το μεγάλο update Windows 10 Mobile Redstone 2 έρχονται τον Απρίλιο του 2017


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως έγινε γνωστό, η Microsoft επιβεβαίωσε την δέσμευση της στην πλατφόρμα Windows 10 Mobile, ωστόσο τι γίνεται με τις μελλοντικές της συσκευές;

Η Microsoft είναι φανερό ότι δεν είναι και ιδιαίτερα περήφανη για την κυκλοφορία των Lumia 950 και Lumia 950 XL, αφού τα περισσότερα reviews από διάφορες ιστοσελίδες ήταν αρνητικά, ενώ και οι φανατικοί των Windows Phone και της σειράς Lumia δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται επίσης.

 

Η αποτυχία των συγκεκριμένων smartphones είναι φανερή τόσο από τις χαμηλές τους πωλήσεις όσο και από τεχνάσματα του τύπου “αγόρασε ένα, και πάρε ακόμη ένα δωρεάν” στο Microsoft Store.

 

Η εταιρεία ωστόσο έκανε μεγάλη πρόοδο με το λογισμικό της από τον Νοέμβριο, με έντεκα αναβαθμίσεις του λογισμικού, ωστόσο τώρα η εταιρεία έχει εστιάσει την προσοχή της στο να κάνει την εμπειρία ακόμα καλύτερη μετά το Redstone 1 update. Και είναι πολύ καλό που γνωρίζουμε ότι η Microsoft δεν τρέφει αυταπάτες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των Windows 10 Mobile. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει κάτι για αυτό.

 

Από ότι φαίνεται, η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το λεγόμενο Surface phone μέχρι τον Απρίλιο του 2017, και η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι η εταιρεία αναμένεται να ολοκληρωθούν τα Windows 10 Redstone 2, που θα φέρουν νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά στα PCs αλλά ειδικότερα στα κινητά.

 

Αυτή την περίοδο, το Redstone 1 update βρίσκεται στα τελικά στάδια ανάπτυξης και έχει επισήμως την ονομασία Windows 10 Anniversary Update ενώ αναμένεται να διατεθεί στα τέλη του καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση, εστιάζει κυρίως στα PCs ωστόσο αναμένεται να φέρει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά και στα κινητά.

 

Όμως οι περισσότερες καινοτομίες που αφορά στην πλατφόρμα mobile αναμένονται με τα updates Redstone 2 και Redstone 3. Κάτι τέτοιο έρχεται μάλιστα σε συνάρτηση με όσα είχε πει ο Terry Myerson πριν λίγο καιρό, ότι η Microsoft δεν σκοπεύει να εστιάσει φέτος στα Windows 10 Mobile, και πως αναμένεται να το κάνει από το 2017. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι η Microsoft δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την πλατφόρμα.

 

Το Surface phone αναμένεται να είναι το πλέον ασφαλές κινητό στον κόσμο, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει η Microsoft, ενώ επιπλέον αναμένεται να είναι το καλύτερο κινητό στον τομέα της παραγωγικότητας. Το δεύτερο, ενδέχεται να έχει άμεση σχέση με το Continuum, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει να αποτελεί παράγοντα διαφοροποίησης σε σχέση με τις άλλες προτάσεις της αγοράς, αλλά και με τις κλασικές Win32 εφαρμογές. Πρόσφατα, η HP παρουσίασε το Elite x3, χρησιμοποιώντας app-virtualization (οι εφαρμογές τρέχουν σε έναν απομακρυσμένο server) ώστε οι χρήστες να μπορούν να τρέξουν κανονικά Win32 εφαρμογές, και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία συσκευή για όλα.

 

Υπάρχει λοιπόν η πεποίθηση, ότι η Microsoft βλέπει σε αυτή την δυνατότητα το μέλλον, και θα επενδύσει στο να κάνει τις Win32 εφαρμογές και το Continuum το βασικό χαρακτηριστικό διαφοροποίησης του Surface phone.

 

Με λίγα λόγια, η εταιρεία θέλει να παρουσιάσει ένα κινητό, που θα είναι “πραγματική εναλλακτική λύση” στους υπολογιστές. Η Microsoft συνεργάζεται ήδη με την Intel για να κάνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα, ωστόσο δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες πληροφορίες για το project.

 

Link.png Site: WindowsCentral


Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά άμα είναι να περιμένουμε να βελτιωθεί το Store άλλα ένα-δυο χρόνια καήκαμε.

 

Ο κόσμος αποθαρρύνεται από το OS όσο καλά τιμολογημένα και smooth να είναι τα Windows Phone της κάθε εταιρίας.

 

Έχουν πέσει στον φαύλο κύκλο του "δεν υπάρχουν καλές εφαρμογές σε WP" + "δεν έχει αρκετή ζήτηση σαν OS". Το ένα φέρνει το άλλο και το ένα αποτρέπει το άλλο.

 

Κρίμα, για τόσο ικανό hardware να μένει αναξιοποίητο από ένα τόσο "οπισθοδρομικό καθυστερημένο" OS.

Επεξ/σία από x_vagos_x
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

​Ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι....

Όταν κυκλοφορήσουν τα Surface phone και όταν έρθουν τα updates Redstone 2 και Redstone 3 και αφού αξιολογήσουμε  τις δυνατότητες αυτών, τότε θα αποφασίσουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

​Ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι....

Όταν κυκλοφορήσουν τα Surface phone και όταν έρθουν τα updates Redstone 2 και Redstone 3 και αφού αξιολογήσουμε  τις δυνατότητες αυτών, τότε θα αποφασίσουμε.

δεν χρειάζεται να περιμενεις. και τα windowz 10 είναι πολύ καλά και πολύ καλό hw υπαρχει. και οι περισσότερες εφαρμογές σε uwp κιόλας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πράγματα είναι απλα: Τοσα χρονια ο κοσμος εχει γινει beta tester περιμένοντας την ωρίμανση του store που δεν ηρθε ποτε, και την υποσχεμενη βελτίωση με Update των συσκευών, που σε λιγες τελικά ηρθε. Ενω και τωρα παλι Update περιμένουν..

Μετα απο 3 αποσυρσεις ουσιαστικά του λειτουργικού για υλοποίηση νεας φιλοσοφίας χωρίς υποστήριξη προς τα πισω δικαιούνται ολοι να είναι λιγο επιφυλακτικοι.

Ας φτιάξει πρωτα λειτουργικό και store η Microsoft σε ποιο ανταγωνιστικα επίπεδα. Δωξα το θεω λεφτα εχει, την παιρνει να χασει κάμποσα μερικα χρονια ωστε να τα παρει πισω και με τοκο οταν πετυχει.

Οταν λοιπόν τα κανει ολα αυτα, τοτε και μονο, να δοκιμάσουμε ξανα το λειτουργικό της και γιατι οχι, να μείνουμε και μονιμα σε αυτο αν δούμε οτι αξιζει.

Μεχρι τοτε, αντε γεια.. Οποιος θελει ας ξανα γίνει beta tester..

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 τι σεχση εχει το hardware κομματι με το software.δηλαδη για ποιο λογο να καθυστερησει το hardware τμημα,ακ9μα και αν οι πρ9γραμματιστες δεν έχουν ετοιμασει το redstone.δηλαδη το 16 δεν θα παρουσιασουν συσκευη??

2 τα ακουσαμε τα παραμυθια και τα φαγαμε περι εφαρμογων αντροιντ στα wp και unιversal εφαρμογών.τα ειδαμε τα χορτασαμε.δεν μπορει το κοινο σου να περιμενει 1 χρονο για αναβαθμιση και αλλο εναν για καινουργια συσκευη εχοντας ηδη φαει τοσες φολες με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προβλημα του λογισμικου,που ειναι τα apps.η google με το 5.1 ξεπερασε καθε ειδους lug το οποιο πλεον τρεχει και σε οικονομικες συσκευές και ξανα ανοίγει την διαφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω ασχοληθεί με windows phone τα τελευταια χρόνια γιατι όταν είχα πιάσει ένα στα χέρια μου (δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ήταν απο τα καλά της nokia με windows OS) και το σύνδεσα στον υπολογιστή μου (με windows 8.1 τότε) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ...

 

σαν να μην υπήρχε.. έπρεπε να κατεβάσω 300 ΜΒ πρόγραμμα για να μπορώ να το συνδέσω

 

αρχαία λειτουργικά όπως symbian μου επιτρέπανε απο τον καιρό των xp χωρίς driver χωρίς τιποτα να χρησιμοποιήσω το κινητό μου σαν σκευή εξωτερικής αποθήκευσης και ακόμη και σαν μόντεμ...

 

και το τελευταίο λειτουργικό της microsoft για υπολογιστές δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον εαυτό του .... (γιατι νομίζω windos 8 για κινητά έτρεχε ) 

 

εκτός αυτού δεν είχε τίποτα "windows" πάνω του... σε πολλά προγράμματα (νομίζω και σε βασικά όπως το account του κινητού) δεν υπήρχαν options ή ήταν περιορισμένα... ήθελα να αλλάξω το mail για να το δώσω και δεν μπορούσα να βρω τρόπο το πήγα σε κατάστημα nokia και μου είπαν μόνο αν κάνω hard reset την συσκευή θα μπορούσα να το πετύχω...

 

άντε γεια... ο μόνος λόγος για να πάρω κινητό που να τρέχει windows θα ήταν αν μου προσέφερε την εμπειρία της παραμετροποίησης ... για αυτό τον λόγο επικράτησε στους υπολογιστές σαν λειτουργικό έναντι της apple.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το 925 δεν είχε premium κατασκευή θα το είχα αλλάξει ήδη. Βαρέθηκα να περιμένω με την preview σε μια ναυαρχίδα... Κρίμα γιατί δεν χρειαζόταν να κάνει πολλά πράγματα για να βρει το κοινό του το λειτουργικό αλλά αυτή δεν κάνει τίποτα! Όλο στο περίμενε και στο άκυρο είναι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

η Microsoft δεν τρέφει αυταπάτες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των Windows 10 Mobile. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει κάτι για αυτό.

Με απλά λόγια η ίδια η MS μας λέει ότι όποιος πάρει τώρα wp είναι κορόιδο...

Όποιος σκέφτεται τα wp καλά θα κάνει να περιμένει 1+ χρόνο μήπως και αλλάξει κάτι, μέχρι τότε Android ή iOS.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για μενα απετυχε οταν ενω διατυμπανιζε οτι ολες οι συσκευες με 1gb ραμ  θα πηγαιναν σε win 10 ξαφνικα αποφασισε να τις αποκοψει απο τα windows 10 παραβιαζοντας και η ιδια την πολιτικη της για τα συνεχομενα update στο λογισμικο ,απο κει και περα καλα χρυσα τα windows στο pc μου αλλα σε κινητο ουτε ζωγραφιστα ,ιδιαιτερα οταν αυτο εγινε δευτερη φορα με το μυθικο update απο 7 σε 8.1

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...