Προς το περιεχόμενο

clone windows 8


liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια εχω τα windows 8 αυθεντικα σε εναν δυομισαρι σκληρο απο λαπτοπ...Θελω να κανω clone τα αυθεντικα windows σε δισκο που εχω στον σταθερο μου..Ο συγκεκριμενος δισκος εχει 2 παρτισιονς και θελω να κρατησω το ενα με ταρχει και να κανω clone στον αλλο...Πως προτεινετε να γινει η διαδικασια? Θελω πιο πολυ να εχω αυθεντικα τα windows στον σταθερο μου και να κρατησω και το partition του...Πως πιστευετε οτι μπορει να γινει ευκολα η διαδικασια? Να αποφυγω το clonning? Εχετε να προτεινετε κατι ή καποιο προγραμμα το οποιο ομως να κραταει το partition?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα win τα είχε το λάπτοπ ή τα αγόρασες εκ των υστέρων? Αν τα είχε το λάπτοπ δεν μπορείς να εγκαταστήσεις στον σταθερό. Είναι μόνο για το συγκεκριμένο λάπτοπ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα μπορούσες να κάνεις ένα image του δίσκου σου. Άμα προσπαθείς να το πάρεις από Laptop μάλλον δεν θα σου είναι ενεργοποιημένα τα windows στον άλλο υπολογιστή. Στα Laptop μέσα στα Bios είναι το κλειδί ενεργοποίησης των windows και ενεργοποιούνται αυτόματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πωωω αληθεια λετε? Εβαλα εναν ssd στο λαπτοπ και το κουμπωσα..Μεσα στονssd εβαλα τα 10...Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να κανω clone τα windows 8 απο το παλο δισκο στον ssd που εχω μεσα στο λαπτοπ χωρις ναχρειαστει βεβαια να ξεκουμπωσω ξανα το λαπτοπ για να βαλω τον παλιο δισκο???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν τον συνδέσεις εξωτερικό στο λάπτοπ μπορείς να το κάνεις με κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ. το todo backup. Αλλιώς θα πρέπει να τον ξανακουμπώσεις μέσα και να πάρεις backup ένα image σε εξωτερικό δίσκο το οποίο θα το επαναφέρεις στον νέο δίσκο.

 

Όταν έβαλες τα10άρια ενεργοποιήθηκαν; Μπορεί να σου δεχτούν τον κωδικό που είναι στο bios (θα τον βρουν μόνα τους κατά την ενεργοποίηση).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...