Προς το περιεχόμενο

Η Dell μετονομάζεται σε Dell Technologies, Dell EMC και… σκέτο Dell


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε επιστολή του προς τους εργαζομένους της εταιρείας, ο Michael Dell επιβεβαίωσε ότι η Dell –η ιστορία της οποίας ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια ακριβώς- θα έχει ένα νέο όνομα: “η οικογένεια των επιχειρήσεων μας θα είναι επίσημα γνωστή ως Dell Technologies” είπε.

Η ανακοίνωση επισημοποιήθηκε στην έκθεση EMC World, στο Λας Βέγκας. Η οικογένεια των επιχειρήσεων και εμπορικών σημάτων της Dell που επηρεάζονται είναι η ίδια η Dell, η EMC, η VMWare, η Pivotal καθώς και οι SecureWorks, RSA και Virtustream, οι οποίες από εδώ και πέρα θα βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Dell Technologies.

 

Η επιχείρηση των προϊόντων client της εταιρείας θα έχει απλώς την επωνυμία “Dell”. Σύμφωνα με την Michael Dell: “η αξία της επωνυμίας Dell PC είναι αναντικατάστατη. Έχουμε απίστευτη ορμή, κερδίζοντας συνεχώς μερίδιο για 13 συνεχόμενα τρίμηνα. Η επιχείρηση είναι απολύτως θεμελιώδης για το όραμα μας στην τεχνολογική υποδομή και για την ικανότητα μας να προωθούμε καινοτομία σε κλίμακα και στην αιχμή. Και πάνω από όλα, είναι κρίσιμης σημασίας και για τους πελάτες μας”.

 

Η εταιρεία που θα ασχολείται με την αγορά των επιχειρήσεων θα ονομάζεται Dell EMC, επειδή και τα δύο αναγνωριστικά “σημαίνουν κάτι ιδιαίτερα σπουδαίο τόσο για εσάς (τους υπαλλήλους) όσο και για τους πελάτες μας” είπε ο Michael Dell. Πέρυσι τον Οκτώβριο, η Dell εξαγόρασε την EMC έναντι $67 δισεκατομμυρίων σε μία συμφωνία από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στον τεχνολογικό τομέα.

 

Ο Michael Dell επίσης πρόσθεσε ότι “με την συναλλαγή της EMC να κινείται προς τα εμπρός όπως είχε προγραμματιστεί, πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε πολύ μεγαλύτεροι, και θα μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα για τους πελάτες μας. Τα καλύτερα έρχονται”.

 

Link.png Site: ArsTechnica

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έμπαινε dell. Λίγο παράξενη κίνηση από την άποψη ότι η πλειοψηφία το γυρίζει από κάτι technologies σε κάτι, για να είναι πιο απλό αλλά... Whatever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κανει υποθετω για να ειναι πιο ευκολο να ξεχωριζει ποτε αναφερεσαι στον ομιλο και ποτε στο καθε τμημα ξεχωριστα.

 

Θα μπορουσε να εχει το Dell για τον ομιλο και το Dell PCs για παραδειγμα για το κομματι των desktops. Αλλα προτιμησε το απλο ονομα για το τμημα των pc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...