Προς το περιεχόμενο

Tesla: Τα οχήματα της έχουν διανύσει 100 εκατ. μίλια με Autopilot


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δια στόματος Sterling Anderson (Director of Autopilot Program, Tesla) ανακοινώθηκε στο συνέδριο EmTech Digital της Καλιφόρνια, ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν διανύσει περισσότερα από 100 εκατ. μίλια σε λειτουργία Autopilot.

Η λειτουργία του αυτόματου πιλότου, η οποία τοποθετήθηκε με OTA αναβάθμιση στο λογισμικού 70.000 συμβατών οχημάτων (Model S Software Version 7.0), έγινε διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2014 και έκτοτε οι ιδιοκτήτες τους διανύουν σχεδόν 2.6 μίλια, σε καθημερινή βάση, χρησιμοποιώντας την.

 

Η πλοήγηση του οχήματος περνάει σε αυτοματοποιημένο "cruise control" και τότε αυτό δύναται να κινηθεί, να ελιχθεί και να παρκάρει χωρίς την παρέμβαση του οδηγού, αν και το λογισμικό βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση (open beta).

 

Δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες Model S μοντέλων, οι οποίοι αποπειράθηκαν να "πουσάρουν" τα οχήματα στα όρια τους, προκειμένου να διαπιστώσουν τις πραγματικές δυνατότητες του αυτόματου πιλότου, παραβιάζοντας τους κανόνες ορθής λειτουργίας και προκαλώντας υλικές φθορές, αναγκάζοντας την κατασκευάστρια να αυξήσει τους περιορισμούς ασφαλείας.

 

Τα Tesla S κατηγοριοποιούνται ως "Level 2" αυτόνομα οχήματα, σύμφωνα με το καταστατικό της National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), το οποίο σημαίνει ότι δεν αξιολογούνται ως "απόλυτα" οδηγικά αυτόνομα - σε αντίθεση με τα πειραματικά μοντέλα της Google (Level 3), τα οποία μέχρι σήμερα έχουν διανύσει περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια μίλια.

 

Link.png Site: TheVerge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...και με ελληνικές πινακίδες!!!!

με 3φασικό σπίτι του, πως αλλιώς

 

Οι δύο περισσότερο πιθανές απαντήσεις.

 

1)

"Καλά χαζός είσαι;" :)

Το φορτίζω στην δουλειά που πληρώνω βιομηχανικό τιμολόγιο.

 

2)

Είμαι δημόσιος υπάλληλος και το βάζω να το φορτίσω στην πρίζα της υπηρεσίας δίπλα στον φορτιστή του κινητού :)

 

Φιλικά.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι κοντά η εποχή που θα δουλεύουν τα αυτοκίνητα στον αυτόματο πιλότο όπως στην ταινία i robot, αλλά νομίζω ότι θα προτιμήσω manual όπως ο Will Smith!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...