Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S7 edge Injustice Edition


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα μία νέα, limited edition του Galaxy S7 edge που έχει την ονομασία Injustice Edition σε συνεργασία με την Warner Bros. Interactive Entertainment.

Πρόκειται για μία έκδοση, που όπως είναι προφανές, είναι μαύρου χρώματος με χρυσές λεπτομέρειες (το μεταλλικό πλαίσιο πάντως έχει σκουρόχρωμο φινίρισμα) στο ακουστικό, γύρω από το κεντρικό πλήκτρο στην πρόσοψη και γύρω από την κάμερα και τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών και το LED flash. Επίσης υπάρχει το λογότυπο του Batman στο πίσω μέρος, ενώ η εταιρεία προσφέρει και ένα Injustice: Gods Among Us-inspired theme.

 

Δεν είναι πάντως μόνο τα παραπάνω που περιλαμβάνει η το Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition. Στην συσκευασία προσφέρεται και ένα μαύρου χρώματος Gear VR καθώς και vouchers για περιεχόμενο Oculus VR καθώς και το game credit για το Injustice.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η συσκευή, θα διατεθεί από τις 13 Ιουνίου, αλλά μόνο σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Κίνας, της Σιγκαπούρης, της Κορέας, της Λατινικής Αμερικής, της Ρωσίας κ.ά. Η Κορεάτικη εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την τιμή του.

 

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Άντε με το καλό και ενα με τα τρία γουρουνάκια ή με την Κοκκινοσκουφίτσα ή τον κοντορεβυθουλη μηπως και πουλήσει καμια συσκευή παραπάνω.........α ρε κατακαημένη Sammy τι κάνεις για να πουλήσεις καμια συσκευή παραπάνω.

 

Για φαντάσου να έβγαζε η Apple μια τέτοια καρακιτσαρια τι κράξιμο είχε να πέσει...........και μετά κράζουν τους Apple users για ποζεριά.......

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες είμαι comic fan και gadget junkie αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει κατασκευαστεί ποτέ, μετά το fiat multipla.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να μου βγάλεις ένα με θέμα "Τα σαγώνια του καρχαρία"..................

Σέ παρακαλώ Samsung.Και σου υπόσχομαι πως θα πουλείσω το iPhone 6s μου και θα το πάρω!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...