Προς το περιεχόμενο

Η Asus παρουσιάζει τα νέα ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe και ZenFone 3 Ultra


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακοινώθηκαν σήμερα, στα πλαίσια της Computex 2016, τα νέα μοντέλα Asus Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe και Zenfone 3 Ultra, με τα οποία η ταϊβανέζικη εταιρεία θα προσπαθήσει να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των χρηστών.

Το Asus Zenfone 3, βασικό μοντέλο της νέας σειράς, διαθέτει αλουμινένια κατασκευή με 2.5D Corning Gorilla Glass σε οθόνη και πλάτη, ενσωματώνει FHD οθόνη 5.5” (1920x1080 px) Super IPS+, με τη φωτεινότητα να αγγίζει τα 500nits και την αναλογία οθόνης/συσκευής στο 77.3%, Qualcomm Snapdragon 625 SoC και 4GB μνήμης RAM.

 

Ενσωματώνει κάμερα 16ΜΡ με τεχνολογία ASUS TriTech Autofocus, η οποία συνδυάζει Laser AF 2ης γενιάς με Phase Detection AF και Contrast Detection AF για εστίαση 0.03 δευτερολέπτων. Διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και την αυτονομία του αναλαμβάνει μία μη-αφαιρούμενη μπαταρία των 3000 mAh.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το Asus ZenFone 3 Deluxe είναι η ναυαρχίδα της σειράς, με αλουμινένια κατασκευή και αυτή, σχεδίαση η οποία αποκρύπτει τις γνωστές “γραμμές” των κεραιών, Qualcomm Snapdragon 820 SoC, εώς και 6GB μνήμης RAM, οθόνη 5.7” Super AMOLED Full HD (υπερκαλύπτωντας στο 100% τη γκάμα χρωμάτων NTSC) και αναλογία οθόνης/συσκευής στο 79%.

 

Ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 23 ΜΡ Sony IMX318 και διάφραγμα φακού f/2.0, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων αξόνων, δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ και το ίδιο σύστημα εστίασης με το παραπάνω μοντέλο (όπως και την ίδια μπαταρία).

 

Στα υπέρ προσμετρήστε τη θύρα φόρτισης/συγχρονισμού USB Type-C, την υποστήριξη Quick Charge 3.0, τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, το “Five-Magnet” ηχείο του και δυνατότητα αναπαραγωγής Hi-Res ήχου.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Τέλος, το χορταστικό Asus ZenFone 3 Ultra θα διατεθεί με FHD οθόνη 6.8” (στο 95% της γκάμας χρωμάτων NTSC) και την αναλογία οθόνης/συσκευής στο 79%, Qualcomm Snapdragon 652 SoC και μνήμη RAM έως 4GB, δύο “Five-Magnet” ηχεία και Virtual 7.1 πολυκάναλο ήχο με DTS Headphone: X.

 

Ενσωματώνει μία νέα τεχνολογία αναπαραγωγής βίντεο επιπέδου 4K UHD-TV που η Asus αποκαλεί Tru2Life+ Video και βασίζει σε ξεχωριστή επεξεργαστική μονάδα εικόνας, κάμερα 23 ΜΡ Sony IMX318 και διάφραγμα φακού f/2.0, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων αξόνων, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τέλος, μη-αφαιρούμενη μπαταρία 4600mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0.

 

Η τιμή λιανικής πώλησης του Asus ZenFone 3 (32GB) ξεκινά από 249 δολάρια, του Asus ZenFone 3 Deluxe από 499 δολάρια (64GB) και τοy Asus ZenFone 3 Ultra (32GB) από 479 δολάρια, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMAarena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο που οι εταιριες ανεβαζουν τα specs (οθονες,αναλογια body, γκαμα χρωματων) και σου κρατανε την μπαταρια στα 3000 μλαμπερ..ξεφτιλα.Σε λιγο θα θες wifi μπαλαντεζα

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφτασε όντως ο καιρός που με λιγότερο από 500€ πέρνεις κινητό με καλύτερα specs από ένα μέσο desktop, και από πιο "επώνυμες" εταιρίες, γιατί έχουν ήδη βγει κάτι vivo και τέτοια... Και το "απλό" βέβαια στα 250 μια χαρά είναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επιτελους εβαλε full hd οθονες

παντως πολυ ενδιαφερον συσκευες και με την εγγυηση μια γνωστης εταιριας

το ψηνω πολυ να χτυπησω ενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εξαιρετικα σπεκς.

 

Οσο αναφορα τη μπαταρια chenical, ειμαι κατοχος ZF2 και απαξ και το κανεις root τα διωχνεις ολα...

 

Μπραβο στην asus που κανει κινηταρες και κρατα σωστες τιμες σε μια αγορα που ειναι δυσαναλογη αναλογικα της τιμης/αποδοσης του προιοντος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...