Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση και νέα χαρακτηριστικά για την πλατφόρμα της Dropbox


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλαγές έρχονται με την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής Dropbox, καθώς η δημοφιλής υπηρεσία ενσωμάτωσε νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα της, τα οποία θα διευκολύνουν σημαντικά το ανέβασμα και την διαμοίραση των αρχείων σας.

Οι αλλαγές αφορούν τόσο την mobile όσο και την desktop έκδοση του Dropbox, καθώς από σήμερα προστίθεται η δυνατότητα σκαναρίσματος εγγράφων (με δυνατότητα OCR), η δυνατότητα δημιουργίας και κοινής επεξεργασίας εγγράφων Microsoft Office "εν κινήσει" (οι μεταβολές των οποίων θα αποθηκεύονται αυτόματα στο Dropbox), η προσθήκη σχολίων σε διαμοιραζόμενα αρχεία, πληρέστερη πληροφόρηση σχετικά το πότε και από ποιον προσπελάστηκε το κοινόχρηστο αρχείο και αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο καθορίζονται τα χαρακτηριστικά των φακέλων κοινής χρήσης.

 

Στο νέο διαφημιστικό κλιπ της αμερικανικής εταιρείας δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις iOS/OS X εκδόσεις της εφαρμογής, οπότε εικάζουμε πως τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα περάσουν σιγά σιγά και στα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα.

 

 

Για όσους διατηρούν τα αρχεία τους μέσω ενός δωρεάν λογαριασμό από κάποια φορητή συσκευή, απαιτείται και η εγκατάσταση της desktop εφαρμογής, προκειμένου να μπορούν να εκμεταλλευτούν το νέο τρόπο λειτουργίας του αυτόματου ανεβάσματος - απευθείας από το φάκελο της κάμερας - αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαχείρισης, η οποία θα τους βοηθά να μην ξεμένουν από χώρο.

 

Τέλος, με τη βοήθεια του Version History, οι χρήστες του Dropbox θα μπορούν να εκτελούν επαναφορά ή να βλέπουν προηγούμενες εκδόσεις των αρχείων τους.

 

Link.png Site: Dropbox

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

ιδιοκτησία του φατσοβιβλίου νομίζω είναι...

 

 

Ούτε. 

Είναι ανεξάρτητη εταιρεία. Κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Apple προσανατολιζόταν στην εξαγορά της αλλά τελικά το σενάριο δεν ευόδωσε. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Αν έριχνε και λίγο τις τιμές καλά θα ήταν.

Δεν νομίζω να το κάνει.

 

Τους έχω στείλει και mail με παράπονα για τις τιμές τους και με προτροπή να λανσάρουν πακέτο με λιγότερα Gb και μικρότερη τιμή, αλλά μου απάντησαν ότι είναι αυτή η πολιτική τους.

 

Ένα πακέτο με 100-200 gb στα 3-4€ θα ήταν το ιδανικό για τον περισσότερο κόσμο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...