Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Notebook 7 Spin


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο notebook, το οποίο έρχεται με οθόνη αφής LCD ανάλυσης 1080p, η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 360° ώστε να μετατρέπεται σε tablet.

Φυσικά, υποστηρίζεται και “tent mode” για την παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών και video με περισσότερη άνεση, χωρίς να βρίσκεται μπροστά σας το πληκτρολόγιο. Ο νέος φορητός υπολογιστής της Samsung υποστηρίζει επίσης fast charging.

 

Για την πλήρη φόρτιση του μοντέλου των 15,6 ιντσών απαιτείται περίπου μιάμιση ώρα ενώ για την φόρτιση του μικρότερου μοντέλου με την οθόνη των 13,3 ιντσών, απαιτούνται περίπου 10 λεπτά περισσότερα. Αν πάντως υπάρξει ανάγκη, και βρεθείτε κοντά σε κάποια πρίζα, να ξέρετε ότι δεν απαιτούνται περισσότερα από 20 λεπτά φόρτισης για δύο ώρες επιπλέον αυτονομίας της συσκευής. Υποστηρίζεται επίσης ένα mode με την ονομασία “Video HDR”, το οποίο κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά στην οθόνη και το περιεχόμενο περισσότερο ευκρινές.

 

Το Notebook 7 Spin βασίζεται σε επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Core i5 ή Core i7 και μπορεί να εξοπλιστεί με σκληρό δίσκο 1TB (το μοντέλο 15,6 ιντσών μπορεί να δεχτεί και 128GB SSD επιπλέον), ενώ υπάρχουν και διάφορες επιλογές για RAM (8GB για το μικρό μοντέλο και επιλογές για 12GB ή και 16GB για το μεγαλύτερο).

 

Το μεγαλύτερο μοντέλο επίσης των 15,6 ιντσών μπορεί να εξοπλιστεί και με Nvidia GeForce 940MX GPU ενώ εξοπλίζεται και με Ethernet port. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν HDMI, μία USB Type-C, δύο USB 2.0 και μία USB 3.0. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα $799,99.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Για την πλήρη φόρτιση του μοντέλου των 15,6 ιντσών απαιτείται περίπου μιάμιση ώρα ενώ για την φόρτιση του μικρότερου μοντέλου με την οθόνη των 13,3 ιντσών, απαιτούνται περίπου 10 λεπτά περισσότερα.

Στο Engadget ή κάναν κάποιο λάθος ή το 13άρι έχει μεγαλύτερη μπαταρία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας στο παρελθόν yoga,  αντίστοιχη φιλοσοφία με tent Mode κλπ,  στην πράξη δεν είναι τόσο βολικό όσο στη θεωρία.  Μην περιμένει κάνεις ότι θα το χαρεί σαν ταμπλετακι... Είναι πολύ ογκώδες και βαρύ για αυτή τη δουλειά.  Προτιμήστε ένα καθαρόαιμο laptop εάν γίνεται και με αποσπώμενη μπαταρία,  εάν πρωτίστως το θέλετε σαν λαπτοπ. Εναλλακτικά μόνο κάτι σε στυλ surface όπου το πληκτρολόγιο με ένα τραβηγμα αφαιρείται. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...