Προς το περιεχόμενο

Time Spy: Tο νέο DirectX 12 benchmark της Futuremark


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία πρώτη γεύση από το νέο DirectX 12 benchmark, Time Spy, έδωσε στη δημοσιότητα η φιλανδική κατασκευάστρια μετροπρογραμμάτων Futuremark, το οποίο θα συμπεριληφθεί ως πρόσθετο στη σουίτα 3DMark (2013).

Στο δείγμα φαίνεται η αναπαραγωγή μίας εξαιρετικά πολύπλοκης και απαιτητικής τρισδιάστατης σκηνής, πλούσια σε γεωμετρία, υφές και οπτικές λεπτομέρειες, η οποία προσφέρεται για μετρήσεις συστημάτων, οι αναλύσεις των οποίων κινούνται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα - ξεπερνώντας ακόμα και την 4K Ultra HD ανάλυση.

 

Το Time Spy εκμεταλλεύεται το 12_0 επίπεδο του Direct3D 12, υποστηρίζοντας τεχνολογία Asynchronous Compute, πολυπύρηνα επεξεργαστικά συστήματα και συνδιασμούς πολλαπλών GPUs, σε διαφορετικές διαμορφώσεις. Η Futuremark δήλωσε ότι το νέο της λογισμικό βασίζεται σε παραμέτρους, τα δεδομένα των οποίων προέρχονται από εταιρείες όπως η AMD, η Intel, η NVIDIA και η Microsoft αλλά και διαμέσου του προγράμματος Futuremark Benchmark Development Program.

 

Οι κάτοχοι του 3DMark θα έχουν πρόσβαση στη "Basic" λειτουργία του Time Spy, με την επιλογή να αγοράσουν τις "Advanced" και "Professional" εκδόσεις της.

 

 

Link.png Site: TechPowerUp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελω αποτελεσματα rx 480 vs 1070 ΤΩΡΑ!

29 Ιουνίου θα βγούνε τα πρώτα bench απο τους reviewer ήδη έχουν τις κάρτες απλά υπάρχει συμφωνία να μην δημοσιεύσουν έως τότε.

 

Κοπέλα gamer που ξέρει τις κάρτες της και γεννήθηκε το 85? θέλω να σε γνωρίσω τώρα :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...