Προς το περιεχόμενο

Η έντονη κριτική, οδηγεί τη Microsoft σε αλλαγές στο μήνυμα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από πολλά προβλήματα που δημιούργησε σε αρκετούς χρήστες και την έντονη κριτική που της ασκήθηκε, η Microsoft προχωρά σε σημαντικές αλλαγές στο σύστημα αναβάθμισης στα Windows 10 από παλαιότερες εκδόσεις.

Οι αλλαγές γίνονται μόλις ένα μήνα πριν το τέλος της προσφοράς για δωρεάν αναβάθμιση σε όσους χρησιμοποιούν σύστημα με εγκατεστημένη την έκδοση των Windows 7 ή Windows 8.1 και αφορούν το μήνυμα που ενημερώνει το χρήστη για το δικαίωμα που έχει στην προσφορά. Πλέον το συγκεκριμένο μήνυμα θα είναι πιο ξεκάθαρο για τις επιλογές που έχει ο χρήστης, εμφανίζοντας τρεις επιλογές. Η πρώτη θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία αναβάθμισης, η δεύτερη θα επιτρέψει στον χρήστη να επιλέξει την ώρα κατά την οποία θα γίνει η αναβάθμιση και η τρίτη θα απορρίψει την προσφορά και θα απενεργοποιήσει το μήνυμα αναβάθμισης από το να εμφανιστεί στο μέλλον.

 

Ακόμα, το κόκκινο Χ το οποίο εμφανίζεται σε κάθε παράθυρο και παραδοσιακά το πάτημα του κλείνει το παράθυρο, αποκτά και πάλι την κλασσική του λειτουργία μετά την τουλάχιστον περίεργη απόφαση της Microsoft να ξεκινά τη διαδικασία αναβάθμισης μόλις ο χρήστης το πατήσει.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των Windows, Terry Mayerson, η Microsoft θα εξακολουθεί να ακούει τις προτάσεις και τα παράπονα των χρηστών προκειμένου να χτίσει και να διατηρήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία.

 

Η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης στα Windows 10 λήγει οριστικά στις 29 Ιουλίου όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Microsoft, με το κόστος αγοράς η αναβάθμισης μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία να διαμορφώνεται στα $119.

 

Link.png Site: ZDNet

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οτι και να λενε, αυτοι θα συνεχισουν να προσπαθουν να βαλουν τα win 10 μεσα σε καθε υπολογιστη, μεχρι να βγαλουν ενα αλλο, καινουργιο λειτουργικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως έβαλα τα 10ρια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και είναι της μόδας να την "λέμε" στα 10ρια άλλα και στην ms, εγώ θα πω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο λαπτοπ δεν τα βάζω τέλος. Οχι γιατί είναι άσχημα ,τα θεωρώ καλύτερα από τα 8.1 που έχει το λάπτοπ μου ,αλλά τα 8.1 ήταν προεγκατεστημένα κ δεν μου παρουσιάζουν προβλήματα. Με τα 10 φοβάμαι δεν θα βρίσκει drivers στο άκυρο μοντέλο της M/b ,για την onboard κάρτα γραφικών που έχει κτλ κτλ . Δεν αντιλεγω πολλοί κάναν αναβάθμιση σε 10 σε παλιότερα από το δικό μου λαπτοπ κ όλα μία χαρά . Αλλά όταν έχεις τιγκαρει το λάπτοπ με πράγματα δουλειάς ....ε δεν έχω όρεξη για μπακ απ κ αν αρχίσουν τα προβλήματά κάνε ρολ μπακ και πάλι από την αρχή όλα ...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια απατεωνιά ρε παίδες; Ποια εξαπάτηση;

Βλέπω αυτά και τα φέρνω σε αντίθεση με κάτι threads που κράζετε εταιρείες κινητών τηλεφώνων που δεν βγάζουν updates στο android και είμαι σε φάση "εγώ είμαι ο μαλάκας και είμαι υπέρ των αναβαθμίσεων ή ο κόσμος τρελάθηκε;"

 

Δηλαδή με το σκεπτικό αυτό, έχει βγει το Μarshmallow στο κινητό μου και εγώ λέω "όοοοοοοχι, θέλω να κάτσω με το KitKat μια χαρά πάει" και να αφήνω την ειδοποίηση να υπάρχει για πάντα. Και σε αντίθεση με το Android, η αναβάθμιση των Windows κοστίζει πραγματικά λεφτά, και τώρα μας το κάνουνε τζάμπα.

Τελικά θέλουμε αναβαθμίσεις ή δε θέλουμε; Ε κάποιοι λένε ότι δεν θέλουνε αλλά τελικά θέλουνε, δε θέλουνε να κάνουν αναβαθμίσεις.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα που τελειώνει η προσφορά, οσοι έκραζαν τόσο καιρό θα τρέχουν να τα αγοράσουν και θα λένε... "120 ευρώ; τι απατεώνες"

υπαρχει και η ''πλαγια οδος'' ;)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια, παρτε ενα backup τα Windows 7 η 8.1 που εχετε τωρα, κρατηστε το σε ενα ασφαλες μερος, εγκαταστηστε τα 10ρια, ενεργοποιηστε τα, και αφου αποκτησετε το δικαιωμα να τα εχετε δωρεαν (για παντα), φερτε πισω το backup σας με τα 7ρια η 8.1.

Ειναι κριμα να χασετε την προσφορα.

Δεν ξερετε τι γινεται, μπορει να αλλαξετε αποψη αργοτερα.

Τωρα, στα -του αρθρου- θεωρω τραγελαφο και υπερμετρη υποκρισια, μια τετοια κινηση ΤΩΡΑ, οπου οι περισσοτεροι χρηστες αμεσα η "εμμεσα" πειστηκαν να κανουν την αναβαθμιση.

Ειναι τοσο πολυ προφανες, που προκαλει αηδια.

Τεσπα..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ αυτή η εταιρεία. Γενικά το συνηθίζει να... παίρνει πρωτοβουλίες πάνω στα συστήματα των χρηστών της. Upgrade στα Windows 10 χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, updates μέσα στα Windows με υποχρεωτική επανεκκίνηση χωρίς να μπορείς να διακόψεις, κι άλλα τέτοια όμορφα. Φαντάζομαι και στα υπόλοιπα προϊόντα της (X-Box, Windows Phone, κλπ) θα ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία...

 

Να μη χρειαζόμουν Windows, να παράταγα μια και καλή αυτό το καρκίνωμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...