Προς το περιεχόμενο

iKlip A/V: Ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό "on-the-go" βίντεο


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εταιρεία IK Multimedia, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων καταγραφής ήχου και μουσικών τεχνολογιών, δημιούργησε το σύστημα iKlip A/V, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει λήψη βίντεο επαγγελματικού επιπέδου.

Το iKlip A/V έρχεται με τη μορφή ενός steady-shot και τροφοδοτείται από 2 ΑΑ μπαταρίες. Ενσωματώνει ειδική βάση, πάνω στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια το smartphone σας (για συσκευές μεγέθους 3.5" έως 6") και συνδυάζεται με έναν Phantom Power προενισχυτή ήχου, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να επικοινωνήσει ασύρματα με συμβατό εξωτερικό μικρόφωνο.

 

Ο οπερατέρ του συστήματος μπορεί να συνδέσει ακουστικά, ώστε να διακρίνει με μεγαλύτερη ευκολία την απόδοση του ήχου και να κατευθύνει ανάλογα τους ομιλητές.

 

Η υλοποίηση της IK Multimedia μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μονόποδο ή τρίποδο (με υποδοχή UNC 1/4"-20), εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα, ιδανική για δημοσιογράφους και ανταποκριτές, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα ή τον προϋπολογισμό να μεταφέρουν μαζί τους βαριά, επαγγελματικά συστήματα. Η τιμή λιανικής πώλησης του iKlip A/V αγγίζει τα €220.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...