Προς το περιεχόμενο

Η HTC θέλει να δημιουργήσει νέα εταιρεία με το Vive, με στόχο την αναζήτηση εταίρων και επενδυτών


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αξιωματούχοι της HTC αποκάλυψαν ότι εξερευνούν το ενδεχόμενο να ανεξαρτητοποιήσουν το τμήμα VR, που αναπτύσσει και κατασκευάζει το HTC Vive σε συνεργασία με την εταιρεία Vive, με στόχο την δημιουργία μίας νέας επιχειρήσεις.

Ο στόχος της νέας εταιρείας θα είναι η προσέλκυση επενδυτών και στρατηγικών συνεργατών με στόχο την ενίσχυση της θέσης της HTC στην ολοένα αναπτυσσόμενη αγορά της εικονικής πραγματικότητας.

 

Ο Πρόεδρος του τμήματος Global Sales της HTC, Chia-lin Chang δήλωσε πρόσφατα: “Οι συμφωνίες συμμαχίας θα βοηθήσουν την HTC να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της και να διαδραματίσει ένα σημαντικότερο ρόλο στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά της εικονικής πραγματικότητας”.

 

Η Πρόεδρος της HTC, Cher Wang τόνισε την σημασία της εικονικής πραγματικότητας για το μέλλον της HTC και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει για ανάπτυξη: “Η εικονική πραγματικότητα είναι μία ιδιαίτερα σπουδαία τεχνολογία για την HTC, και δεν είναι δύσκολο για την HTC να αποκομίσει κέρδη από την τεχνολογία καθώς οι εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας θα πολλαπλασιάζονται για τα επόμενα δέκα χρόνια σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγειονομική περίθαλψη, η αγοραπωλησίες και η διασκέδαση”.

 

Το HTC Vive τα πηγαίνει πολύ καλά από άποψη πωλήσεων έχοντας το room-scale tracking στα πλεονεκτήματα του, αλλά και τις πλάτες της Valve. Αντίθετα το RiFT της Oculus που ανήκει στο Facebook τελευταία εκνεύρισε αρκετούς χρήστες, ωσότου καταργήσει το head-mounted display-checking DRM.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...