Προς το περιεχόμενο

Το Twitter θα επιτρέπει την χρήση “stickers” στις φωτογραφίες που ανεβάζετε


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα stickers έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τελευταία. Είτε χρησιμοποιείτε το Snapchat, είτε άλλες υπηρεσίες επικοινωνίας και messaging, τα stickers χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο. Και από ότι φαίνεται, το κατάλαβαν και στο… Twitter, οπότε θα προσθέσουν την συγκεκριμένη δυνατότητα.

Σύντομα, οι χρήστες του Twitter θα μπορούν να τοποθετούν stickers πάνω από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Twitter. Έτσι, θα μπορούν να επιλέγουν την φωτογραφία που θέλουν, τα stickers επίσης που επιθυμούν, και στην συνέχεια θα μπορούν να τα τοποθετούν όπου πιστεύουν ότι ταιριάζουν καλύτερα στην εικόνα. Το μόνο που μένει στην συνέχεια είναι να κάνουν το tweet.

 

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από εκατοντάδες αξεσουάρ και emojis ενώ επιπλέον μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος τους, να τα περιστρέψουν και να τα τοποθετήσουν όπως θέλουν και όπου θέλουν στην εικόνα τους.

 

Επίσης, μπορούν να τοποθετήσουν όσα θέλουν. Επιπλέον, και σύμφωνα με το Twitter, θα μπορούν να λειτουργήσουν κατά κάποιο τρόπο και σαν hashtags. Αν για παράδειγμα ο χρήστης πατήσει πάνω σε ένα sticker που χρησιμοποιείται σε κάποια φωτογραφία στο timeline του, θα μπορεί να δει και τα tweets άλλων ατόμων που χρησιμοποίησαν το ίδιο sticker. Η δυνατότητα προσθήκης Stickers θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες της εφαρμογής Twitter στα Android και iOS μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.


Link.png Site: GSMArena
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου θυμίζει το ανιψάκι μου που όταν έχει αυτοκόλλητα στα χέρια του ετοιμάζεσαι για το χειρότερο και φυλάς και λίγο τον ποπό σου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. τραβάς μια καταπληκτική φωτογραφία

2. τη κάνεις κwλο με τα ηλίθια αυτοκόλλητα

 

Αυτό δεν ισχύει για κακές - μέτριες φωτογραφίες που τις αναβαθμίζουν αυτά τα αυτοκόλλητα!!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...