Προς το περιεχόμενο

Η εταιρεία LeEco εξαγόρασε την κατασκευάστρια τηλεοράσεων Vizio έναντι $2 δισεκατομμυρίων


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Κινέζικη εταιρεία LeEco απέδειξε ότι θέλει να εισέλθει δυναμικά στην Αμερικάνικη αγορά, και για αυτό εξαγόρασε την Αμερικάνικη κατασκευάστρια τηλεοράσεων Vizio, έναντι περίπου $2 δισεκατομμυρίων.

Η κίνηση, αν ληφθεί υπόψη ότι η Vizio τα πήγαινε καλά από άποψη πωλήσεων στην Αμερικανική αγορά, θα δώσει την ευκαιρία στην LeEco να εισέλθει σχεδόν άμεσα. Παρόλα αυτά, η LeEco ανακοίνωσε ότι η Vizio θα λειτουργεί ως ξεχωριστή οντότητα, αν και θα αποτελεί θυγατρική της LeEco ενώ θα διατηρήσει και την ονομασία και το λογότυπο της, κάτι αρκετά έξυπνο από την στιγμή που η LeEco, παρά το μέγεθος της, είναι άγνωστη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν μελλοντικά η LeEco θα χρησιμοποιήσει το όνομα της Vizio για να ξεκινήσει να πουλάει τα smartphones και τις υπηρεσίες της στην Αμερική ή θα κρατήσει την Vizio μόνο για τηλεοράσεις ή προϊόντα ήχου.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενώ θα διατηρήσει και την ονομασία και το λογότυπο της, κάτι αρκετά έξυπνο από την στιγμή που η LeEco, παρά το μέγεθος της, είναι άγνωστη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

ακριβως αυτο που κακώς δεν έκαναν η ms με τον ονομα νοκια και η lenovo με τη μοτορολα... well done αleco

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H vizio(απο το το tele-vision και οχι απο το Βυζι :P) ειναι πολυ καλη εταιρια και προσφερε πανελ 100αρι και σμαρτ TV με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα! Γενικα οσοι εψαχνα budget tv με χαμηλο ms ειχε αρχισει να αποκτα μεγαλο κοινο στο  gaming community. Τωρα να δουμε οι κινεζοι τι θα κανουν που την εξαγορασαν θα συνεχισει την ανοδο που ειχε ?

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...