Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το τρίτο της smartphone με Tizen OS, το Z2


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung ανακοίνωσε σε μία ειδική εκδήλωση στην Ινδία το τρίτο κατά σειρά smartphone της που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Tizen.

Το νέο Samsung Z2 βασίζεται σε SoC (System-on-Chip) της Spreadtrum με τετραπύρηνο επεξεργαστή και διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 3,97 ιντσών. Η συσκευή εξοπλίζεται με 1GB RAM και με αποθηκευτικό χώρο 8GB ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 1500mAh.

 

Στην πρόσοψη της οικονομικής συσκευής της Κορεάτικης εταιρείας υπάρχει μία κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα VGA ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels.

 

Το Samsung Z2 είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE και εξοπλίζεται με WiFi, Bluetooth και GPS και βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Tizen 2.4. Στο λογισμικό του περιλαμβάνεται μία εφαρμογή που λέγεται My Money Transfer, και η οποία επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων από τον ένα τραπεζικό λογαριασμό σε κάποιον άλλον καθώς και το S Bike Mode. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ινδία με τιμή περίπου $70 σε χρυσό, μαύρο και κόκκινο χρώμα.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1gb ram λέει!

Το έξυπνο ρολόι μου πιο πολλά έχει. Αυτά είναι χαρακτηριστικά 2009.

φιλο ειναι πιο φθηνο απο το ρολοι σου..η samsung θελει να φτιαξει το δικο της OS και ξεκιναει απο χαμηλα και καλα κανει

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

70€ εχει ρε πασάκαμ.

www.skroutz.gr/s/8205608/Doogee-X3-8GB.html

Οταν ακομα και στην Ελλαδα ,μετα απο τελωνεια,φορους,εξοδα αποστολης,βρισκεις πιο φτηνο απο αυτο, και με καλυτερα specs ισως,τοτε ειναι υπερβολη.... Αλλα ξεχασα,το ενα ειναι Samsung

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα κινητά με τα proprietary OS είναι αδιάφορα για τον μέσο χρήστη. 

 

Με το android μπορείς να αλλάζεις hardware κάθε πότε θέλεις χωρίς δεσμεύσεις από κάποια εταιρία. Με αυτό τι θα κάνεις; Ποιος θα γράψει apps για αυτό το πράγμα; Είχε και το bada αυτή η εταιρία, και τότε δεν υπήρχε android.

 

Θα μου πεις το IOS.. Εντάξει θεωρητικά ίδια περίπτωση είναι ως περιγραφή και προϋποθέσεις (δλδ ένα λειτουργικό ΜΙΑΣ εταιρίας για ΜΙΑ συσκευή) .

 

Αλλα το ios είναι.. αλλιώς. Παλιό, εδραιωμένο, αλλά για μένα και αυτό απορίας άξιο επίσης γιατί έχει την επιτυχία που έχει. Δεν νομίζω όμως ότι σχετίζεται με άλλο τρόπο με το ios καθώς το τιζεν πλασάρεται σε "φτηνότερες" συσκευές από μία πιο "λαϊκή" εταιρία όπως η samsung. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα έπερνα ένα τέτοιο για να στηρίξω μια άλλη πρόταση σε λειτουργικό σύστημα και για να δω πως είναι το tizen.Θα ήθελα κάτι λιγότερο εξαρτημενο από την Google

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω όμως ότι σχετίζεται με άλλο τρόπο με το ios καθώς το τιζεν πλασάρεται σε "φτηνότερες" συσκευές από μία πιο "λαϊκή" εταιρία όπως η samsung. 

 

Έλα και "λαΐκή" εταιρεία η Samsung, με τις πιο φουσκωμένες τιμές και τις πιο φύκια για μεταξωτές κορδέλες συσκευές σε όλο το Android οικοσύστημα!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...