Προς το περιεχόμενο

Ανακοίνωση του Sony Xperia X Compact στη φετινή IFA 2016


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ένα άλλα δύο smartphones θα παρουσιάσει όπως φαίνεται η Sony σε λίγες ημέρες στην έκθεση IFA 2016, ένα εκ των οποίων σηματοδοτεί την επιστροφή της σειράς Compact.

Η πληροφορία έρχεται από τον αξιόπιστο Evan Blass του λογαριασμού @evleaks, και η οποία συνοδεύεται μάλιστα και από φωτογραφία της εμπρόσθιας όψης της συσκευής. Το νέο μοντέλο θα αποτελεί μέρος της σειράς X με πιθανή ονομασία Xperia X Compact ενώ από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που φημολογούνται, είναι η οθόνη των 4,6 ιντσών αλλά και μπαταρία 2.700mAh. Στο εσωτερικό θα υπάρχει το Snapdragon 820 chipset της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή, το ίδιο που πιθανόν να διαθέτει το δεύτερο και μεγαλύτερο smartphone που θα παρουσιάσει η Sony στην έκθεση, το Xperia XR. Η σειρά Compact έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας του συνδυασμού μικρών διαστάσεων συσκευής με κορυφαίες επιδόσεις.

 

Το Xperia XR γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών, 4GB μνήμη ενώ και για τα δύο smartphones, η Sony έχει επιλέξει να ενσωματώνουν θύρα USB-C. Όλες οι απορίες θα απαντηθούν την 1η Σεπτεμβρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της Ιαπωνικής εταιρείας, στις 2.00μμ. Εκεί αναμένεται να δούμε από κοντά και τα δύο νέα smartphones, όπου και θα σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Ζ1c ήταν καταπληκτικό και από τα πιο αγαπημένα μου κινητά, αλλά το 2016 με τέτοια bezels δεν πας πουθενά.

Αλλά ας πάνε στα κομμάτια τα bezels, χάθηκε να βάλουν τουλάχιστον εκεί τα soft buttons; Έπρεπε να τα χώσουν μέσα στην οθόνη και να σπαταλήσουν και άλλον χώρο; Απορώ μερικές φορές πώς σκέφτονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα ειναι οτι οπως αναφερθηκε δυστηχως η τιμη κλασσικα θα ειναι στον Θεο.

 

Επισης αν το X compact φοραει Snap 820 τοτε ποιος ειναι ο λογος υπαρξης του φετινου Xperia X performance?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς οι εταιρίες έχουν στερέψει από ιδέες και γιατί το λέω αυτό??Διότι δεν βρίσκεις ένα καλό τηλέφωνο μέχρι 250€ στης 4-4,5 ίντσες Δυστυχώς μόνο η σονυ κάτι κάνει αλλά είναι λίγο τσιμπημενες η τιμές και η apple που όπως πάντα η τιμής στα ύψη και δεν χαμηλώνουμε μάλιστα τόσο πολύ :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα έχει sd820,720p ή 1080p,3-4 gb ram το μικρό. το xr 1440p-4gb.Το παιχνίδι θα παιχτεί στα ηχεία και την αδιαβροχοποιηση.Αν τα στριμώξει η sony θα πουλήσει αρκετα (ή τιμή θα πέσει γρήγορα) το μικρό ενώ το μεγάλο θα αδικήθει κ μάλλον θα πάει απατο.Η sony έχασε την ευκαιρία με το x performance να χτυπήσει με ένα σμπαρο δύο τρυγώνια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα έχει sd820,720p,3gb ram ή 1080p και 4gb ενώ το xr 1440p.Το παιχνίδι θα παιχτεί στα ηχεία και την αδιαβροχοποιηση.Αν τα στριμώξει η sony θα πουλήσει αρκετα

Ποιος θα πουλησει αρκετα ρε συ η Sony?Που εχει ηδη στην αγορα το Xperia X performance στα 600+ευρω και πριν καν κλεισει 6μηνο θα βγαλει τον αντικατασταση του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...