Προς το περιεχόμενο

Ορισμένα Samsung Galaxy Note7 “κρασάρουν” ανεξήγητα. Κάποιοι κάνουν λόγο για #Brickgate


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μερικές μέρες από την επίσημη διάθεση ενός από τα καλύτερα smartphones στον κόσμο αυτή την περίοδο, ορισμένοι χρήστες κατέφυγαν σε διάφορες ιστοσελίδες και fora ζητώντας βοήθεια για την ανεξήγητη συμπεριφορά της συσκευής τους, η οποία περιλαμβάνει τυχαία “κρασαρίσματα”, boot-loops και σε κάποιες περιπτώσεις “μπρικαρίσματα” (bricked).

Στην ιστοσελίδα phonearena.com επιβεβαιώνουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, επειδή το δείγμα του smartphone που έχουν έχει παρόμοια συμπεριφορά. Τα προβλήματα στις συσκευές προκύπτουν μετά από μερικές μέρες κανονικής χρήσης, και δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ή κάποιο μοτίβο πίσω από το crashing των συσκευών.

 

Συνήθως το πρόβλημα ξεκινάει αφού ο χρήστης διαπιστώσει ότι η συσκευή του βρίσκεται ξαφνικά σε bootloop. Ακόμα και αν ο χρήστης επιχειρήσει να εκκινήσει την συσκευή σε safe mode ή σε recovery mode, το πρόβλημα παραμένει (τυχαία crashes κ.ά).

 

Η εργοστασιακή επαναφορά, το “σβήσιμο” της cache ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει ο χρήστης δεν φαίνεται να βοηθάει την κατάσταση, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για πρόβλημα στο hardware (μάλιστα, μόνο συσκευές με τον επεξεργαστή Exynos έχει αναφερθεί ότι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα μέχρι στιγμής). Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, οι τεχνικοί της Samsung σε διάφορα καταστήματα της εταιρείας δεν κατάφεραν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα, και έτσι αντικατέστησαν την συσκευή των χρηστών με νέα.

 

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αληταρία όλες οι εταιρείες είτε με κακό service είτε με συσκευές με ελαττώματα που μπορεί να εμφανιστούν μπορεί και όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικα καποια παρτιδα θα ειναι που επεσε σε ελλατωματικο hardware η σε κακη συναρμολογηση οπως γινεται τις περισσοτερες φορες.Τα samsung ειναι απο τα πιο αξιοπιστα κινητα που κυκλοφορουν και πολυ σπανια συνανταμε προβλημα με hardware με hard brick boot loop κτλ.Αναμενουμε την επισημη απαντηση της samsung.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ντροπή εταιρεία τέτοιου μεγέθους με τόσο υψηλής τιμής προϊόντα (ιδίως η σειρα Note) να κάνει τέτοια λάθη. Πώς θα αντιδράσει η καταναλωτής που έσκασε 800 ευρώ γι αυτό το κινητό; Θα ξαναπάρει τόσο εύκολα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...