Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft διορθώνει το πρόβλημα με τη μπαταρία του Surface Pro 3


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαθέσιμη είναι μια νέα αναβάθμιση firmware για τους κατόχους του υβριδικού υπολογιστή Surface Pro 3 της Microsoft, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία διορθώνει ένα σημαντικό πρόβλημα με τη μπαταρία.

Μέσα στο καλοκαίρι, εκτεταμένες αναφορές χρηστών, έκαναν λόγο για σημαντικά μειωμένη αυτονομία των συστημάτων τους, τα οποία δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν περισσότερο από μία ώρα μετά από μια πλήρη φόρτιση. Έχοντας επιβεβαιώσει το πρόβλημα, η Microsoft ενημέρωσε ότι αυτό εντοπίζεται στο λογισμικό και σύντομα θα κυκλοφορούσε μια αναβάθμιση η οποία θα το έλυνε.

 

Με τη χθεσινή αναβάθμιση, η εταιρεία δίνει περισσότερες πληροφορίες γύρω από το όλο θέμα αναφέροντας ότι αυτό προκλήθηκε από ένα σφάλμα το οποίο ενημέρωνε το λειτουργικό σύστημα ότι η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως, όταν κάτι τέτοιο προφανώς δεν ίσχυε. Πάντως οι κάτοχοι της συσκευής θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή αφού η Microsoft αναφέρει ότι μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης, θα χρειαστούν επανειλημμένες φορτίσεις και αποφορτίσεις της μπαταρίας μέχρι το πρόβλημα να λυθεί οριστικά.

 

Link.png Site: Neowin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ έδινε λάθος πληροφορία ότι η μπαταρία ήταν πλήρως φορτισμένη. Σε 1 ώρα όμως πως ξεφόρτιζε?

Στα καινουργια συστηματα αν δεν κανω λαθος, όταν η μπαταρια φτασει στο 100%, δινεται εντολη και δεν πηγαινει πλεον ρευμα προς αυτή. με αυτό τον τρόπο, βελτιωνεται η διαρκεια ζωης της μπαταριας επειδη δεν υπαρχει η διαρκης καταπονηση της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν δείχνει ότι ειναι πλήρες φορτισμένη σταματα αυτόματα και η φόρτιση της μπαταρίας. Όποτε αν σταματάει να φορτίζει στα 100% ενώ στην πραγματικότητα έχει φορτίσει το 10% φυσικό ειναι να λειτουργεί μονο 1 ώρα

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις μερες μας θεωρειτε plus η παραδοχη και διορθωση του προβληματος. Στον αντιποδα γινετε χαμος και πλεον class action lawsuit στην apple για το touch dιsease το οποιο δεν αποδεχετε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτοχος του 3 μηνες τώρα.

Δεν είχα πρόβλημα αυτονομίας.

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι χάνει την ώρα όταν το κλείνεις.. Τραγικό

 

Καποιο προβλημα εχεις,δεν ειναι φυσιολογικο αυτο...ψαχτο λιγο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sobatisma.jpg

 

Για οσους βαζουν παστα. Ακομα και στο σοβαντισμα, περναμε την επιφάνια με μια στρωση και αφαιρουμε το περιττεύουν υλικο με το ειδικο εργαλειο (Μυστρι), η στην περιπτωση μας μια καρτουλα.

Η μεγαλυτερη ποσοτητα σπανια δημιουργει καποιο προβλημα αφου παει και καθετε γυρο απο το heatsink του CPU. Τωρα αν παει αλλου ειναι κακο, ακομα κι αν δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη θα επηρεάσει τοσο τη θερμικη συμπεριφορα του μερους που πηγε και καθετε, αλλα και με τον καιρο θα αποροφα/κρατα ξενα σωματα που μπορει αυτα να ειναι ηλεκτρικα αγωγιμα. (σκονη,υγρασια,ρινισματα μεταλου κτλ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...