Προς το περιεχόμενο

iOS 10 στις 13 Σεπτεμβρίου


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστή στην παράδοση, η Apple ανακοίνωσε μαζί με την κυκλοφορία του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus, ότι η νέα έκδοση του iOS θα κάνει την εμφάνισή της σε συμβατά iPhone, iPad και iPod Touch στις 13 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα το iOS 10 θα είναι συμβατό αρχικά για το iPhone 5 και μεταγενέστερα μοντέλα όπως επίσης για όλα τα iPad mini, τα iPad Pro, iPad Air και iPad τρίτης και τέταρτης γενιάς. Ανάμεσα στα πολλά νέα χαρακτηριστικά και στις αλλαγές του, πάντα ξεχωρίζουν κάποια όπως η προσπάθεια της Apple να καταστήσει το iMessages πιο μοντέρνο με διάφορες προσθήκες. Σε αυτές ξεχωρίζει η εμφάνιση κάθε μηνύματος που μπορεί να γίνεται με μικρά animation, η αποστολή μηνυμάτων χρησιμοποιώντας το γραφικό σας χαρακτήρα αντί του πληκτρολογίου, η αποστολή μηνυμάτων που μένουν αόρατα μέχρι εσείς να τα αποκαλύψετε αλλά και η προσθήκη διαφόρων εφέ και νέων emoji στις συζητήσεις σας

 

Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή στο iMessages είναι η δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών για δημιουργία και διαμοιρασμό περιεχομένου, ή ακόμα και η πραγματοποίηση πληρωμών, πάντα από το περιβάλλον της εφαρμογής και χωρίς να χρειάζεται να βγείτε. Πιο έξυπνη γίνεται η Siri που μπορεί πλέον να αλληλεπιδρά με τις αγαπημένες σας εφαρμογές, ενώ η εφαρμογή των χαρτών της Apple μπορεί να δέχεται κρατήσεις σε διάφορα εστιατόρια αλλά και να προτείνει καλύτερες διαδρομές.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Ακόμα με το σήκωμα της συσκευής, η οθόνη ενεργοποιείται και εμφανίζει τυχόν νέες ειδοποιήσεις που έχετε λάβει χωρίς να χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση από μέρους του χρήστη. Σχετικά με τις ειδοποιήσεις, αυτές γίνονται πιο όμορφες, με εμφάνιση φωτογραφιών και βίντεο αλλά και τη δυνατότητα απάντησης απευθείας από την ειδοποίηση χωρίς το άνοιγμα της εκάστοτε εφαρμογής.

 

Η λειτουργία 3D Touch επεκτείνεται και σε άλλες εφαρμογές της Apple που περιλαμβάνονται στο iOS όπως το ημερολόγιο, ο καιρός και οι μετοχές, δίνοντας μια γρήγορη ματιά στις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να τις ανοίξουμε. Η εφαρμογή Home που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των έξυπνων συσκευών από διάφορους κατασκευαστές που είναι συμβατές με το HomeKit, είναι ενσωματωμένη πλέον στο ίδιο το iOS και διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση.

 

Τέλος πιο έξυπνη γίνεται η αναζήτηση μέσα στην εφαρμογή των φωτογραφιών, η οποία αναγνωρίζει ποιοι άνθρωποι περιλαμβάνονται σ' αυτές αλλά και διάφορες άλλες πληροφορίες όπως αντικείμενα ή τοποθεσίες που υπάρχουν σ' αυτές, κάνοντας την αντίστοιχη οργάνωση. Σε ότι αφορά την πληκτρολόγηση, πλέον το πληκτρολόγιο του iOS 10 επιτρέπει την παράλληλη χρήση δύο γλωσσών χωρίς να χρειάζεται εναλλαγή.

 

Link.png Site: Apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκεκριμένα το iOS 10 θα είναι συμβατό αρχικά για το iPhone 5 και μεταγενέστερα μοντέλα 

Μενει να δουμε αν θα καταστρεψει το iphone 5 οπως εκανε πριν απο αυτο το Ios 9 στο iphone 4s και το ios7 στο Iphone 4.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 4 μεχρι 7,1 δεν επαιρνε ;

Ναι χθές εγκατέστησα την GM έκδοση του iOS 10. Τρέχει απροβλημάτιστα δίχως κολλήματα στο SE και σε 5S Που την δοκίμασα το ίδιο. Επίσης προσφέρει πολλές δυνατότητες με τα νέα SDK άμα γράφεις εφαρμογές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Off topic αλλά μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα βγουν τα καινούργια macbook pro και το macOS Sierra?

Η Apple έδωσε χθες την GM έκδοση οπότε λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα βγεί το Sierra

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς... το εάν σας "κατέστρεψε" (καρα-βάρυνε) την παμπάλαια συσκευή σας ένα νεότατο (και άκρως βαρύτερο) λειτουργικό...

...είναι καθαρά λόγο επιλογή σας!!!

Εγώ στην γυναίκα μου (που της έχω δώσει το παμπάλαιο 4s μου), της είχα ΑΚΟΜΑ την 6άρα πάνω έως πριν μια μέρα πριν αποσυρθεί η 7άρα, που ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ η ίδια (για διάφορα features που δεν είχε) και παρά τις αντιρήσεις μου, της έβαλα τελικά την 7.

Δεν καταλαβαίνετε, ότι οι συσκευές λειτουργούν με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λειτουργικό; Ότι όταν παλιώνουν ΔΕΝ γίνεται να τους βάζεις νεότερο λειτουργικό; Είναι σαν να πας σε... "Ντε-Σεβό" να βάλεις υπερσύγχρονο υπολογιστή και ηλεκτρικά! Έχει νόημα;

 

 

...Όσο αφορά το 10... καλώς να' ρθει...

...αν και εγώ "καίγομαι" για την καθυστέρηση του iPad Air 3, που 'χω τάξει στον ανηψιό μου να του δώσω το 2άρι... και μου "τα 'χει κάνει τσουρέκια"!
Κι απ' ό,τι διαβάζω, θα το πάνε μάλλον για Μάρτη του 2017!!!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...