Προς το περιεχόμενο

Digital Universe #3: Η γιορτή του Gaming και της Τεχνολογίας


TopTech4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

du3-fb-cover.jpg

 

Το GameSpace.gr και το Techmaniacs.gr, σε συνεργασία με το New York College, διοργανώνουν το 3ο Digital Universe, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2016, στο New York College της Καλλιθέας (Θεσσαλονίκης 286). Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 το πρωί της κάθε μέρας, με την δράση να συνεχίζεται μέχρι το βράδυ.

 

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ θα πρέπει να κάνετε προ-εγγραφή από εδώ ή από το Digital Universe Android App.

 

Η εκδήλωση θα συνδυάσει την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και τη τεχνολογία με την εκπαίδευση.

 

Σε αυτό θα συμβάλλουν οι παρουσιάσεις παιχνιδιών και νέων τεχνολογιών μέσω εκθέσεων από εταιρείες του χώρου, αλλά και ομιλιών-σεμιναρίων από Indie Developers, Ιστοσελίδες και Youtubers.

 

Παράλληλα, τα τουρνουά σε eSports, Console και Card Games, καθώς και οι διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας.

 

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τουρνουά League of Legends 1vs1, CS:GO 1vs1, Hearthstone, PES 2017, Mortal Kombat X, Dirt Rally, Street Fighter, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, Rocket League καθώς και Super Smash Bros. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η τελική φάση του ESL Digital Universe σε League of Legends 5vs5, CS:GO 5vs5 και Hearthstone. Τέλος θα διέξαχθούν τουρνουά στα Card Games, X-Wing, Game of Thrones και Conquest.

 

Δείτε το πρόγραμμα καθώς και ότι χρειάζεται να ξέρετε για τα λάβετε μέρος στα τουρνουά και τους διαγωνισμούς. Μπορείτε να δείτε όλα τα δώρα εδώ.

 

Έκθεση από κορυφαίες εταιρείες του χώρου, Virtual Reality, RetroComputers.gr, AMIGAlive, Indie Developers, Cosplayers, και λάτρεις του Fan Art.

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε 2 Κτίρια. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι προσβάσιμος από τον ηλεκτρικό, στις στάσεις Ταύρος και Καλλιθέα, σε απόσταση 300 μέτρων από τον κάθε σταθμό.

 

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε για ακόμα μια φορά την απόλυτη Gaming και Τεχνολογική εμπειρία!

 

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τα BITS AND BYTES.

 

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Platinum χορηγούς, Razer, eFOOD.gr, ROCCAT, LG, SONY, OtakuStore.gr, MSI, Kaissa Games, AnimeHouse.gr και Pizza Fan.

 

Ευχαριστούμε ακόμα τους Gold χορηγούς, Plantronics, Logitech, Seven Spots, Allou! Fun Park και PES 2017.

 

Τέλος, ευχαριστούμε τους Silver χορηγούς CD Media, Fantasy-Shop.gr, BANDAI NAMCO Entertainment, SPEEDLINK, HORI, SCST και 3DHUB.gr.

 

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, ESL Greece, Nintendo Next και Tenebra Studios για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Η εκδήλωση

 

Online προ-εγγραφή

 

Περισσότερες πληροφορίες: Digiu.eu

 

Video

post-255410-0-94847700-1474199686_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...