Προς το περιεχόμενο

Αποκαλύφθηκε το roadmap για το Android 7.0 Nougat στις συσκευές Xperia της Sony


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και γνωρίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό ποιες συσκευές της Sony θα λάβουν την αναβάθμιση Android 7.0 Nougat, δεν γνωρίζαμε πότε θα γίνει κάτι τέτοιο.

Κατά την διάρκεια ωστόσο μίας εκδήλωσης-παρουσίασης από το τμήμα της Ιαπωνικής εταιρείας στην Σλοβακία, η Sony έδειξε σε δημοσιογράφους μία εικόνα στην οποία μπορούμε να δούμε πότε περίπου πρόκειται να φτάσει η αναβάθμιση Android 7.0 Nougat σε κάθε συμβατό μοντέλο.

 

Έτσι, σύμφωνα με το slide της Sony Slovakia τα Xperia XZ και X Performance θα αναβαθμιστούν πρώτα τον Οκτώβριο του 2016 ενώ τον Νοέμβριο θα ακολουθήσουν τα Xperia X και Xperia X Compact.

 

Η σειρά Xperia Z του 2015 θα αναβαθμιστεί τον Δεκέμβριο του 2016, και έτσι περιμένουμε το Android 7.0 Nougat να φτάσει στην οικογένεια Xperia Z5, στο Xperia Z3+ καθώς και στο Xperia Z4 Tablet. Στις αρχές του 2017, και λογικά μέχρι τον Μάρτιο του 2017, θα αναβαθμιστούν τα Xperia XA και Xperia XA Ultra.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Αν και ήταν ήδη γνωστό, ορισμένες σπουδαίες συσκευές της Ιαπωνικής εταιρείας –π.χ μοντέλα του 2015- όπως τα Xperia M4 Aqua και M5 Aqua αλλά και Xperia C4 Ultra και C5 Ultra δεν πρόκειται ενδεχομένως να αναβαθμιστούν σε Android 7.0 Nougat.

 

Link.png Site: XperiaBlog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Sony παραδοσιακά αναβάθμιζε και παλαιότερα μοντέλα αλλά με την κρίση στην πόρτα της, τα άφησε στο έλεος τους ενδεχομένως μήπως και οι ιδιοκτήτες τους αναβαθμιστούν με νεότερα μοντέλα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η σειρά Ζ3 έμεινε εκτός λόγο Qualcomm.Εγω έχω Ζ5 αλλά να πω την αλήθεια δεν θα κάνω την αναβάθμιση οπότε και αν έρθει αν πρώτα δεν γίνει πραγματικά σταθερή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα μας δωσουν αραγε κ την ενσωματωμένη εφαρμογη καθαρισμου που εχει η σειρα χ αραγε κ σε εμας με τα z5;οχι οτι νιωθω οτι χρειαζετε κάτι τέτοιο το τηλέφωνο. Δε μου εχει παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό θεμα στην διαχείριση της μνήμης του,παρολο που εχω το μικρο με τα 2γιγα ραμ.πραγματικα plug n play τα sony,ουτε καθαρισμους ουτε κλεινω τα recent apps ουτε βαρενει μετα απο λιγο καιρο τιποτα παει κανονικα συμφωνα με την πρωτη μερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω θα το δώσουν. Αλλά όπως λες δεν το έχουμε και τοσο αναγκη τα Sony και με 2gb ram (είχα και Ζ1 και Ζ3 compact) πάνε μια χαρά χωρίς προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αλλάξεις κάτι που δουλεύει ήδη καλά. Αυτή είναι η άποψη μου. Έτσι και αλλιώς οι διαφορές από 5.1 σε και 7 στην ουσία για το 90% των χρηστών δεν είναι εμφανής

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...