Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το Google Pixel


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι μυστικό ότι η Google θα ανακοινώσει νέες συσκευές την ερχόμενη εβδομάδα, και σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στις συσκευές που θα παρουσιαστούν θα είναι και τα Google Pixel και Google Pixel XL, οι οποίες ήταν γνωστές με τις κωδικές ονομασίες Sailfish και Marlin. Σύμφωνα με φήμες και διαρροές, η Google πρόκειται να εγκαταλείψει το brand Nexus για χάρη ενός νέου brand, του Pixel και τα smartphones που θα φέρουν το νέο brand name θα κατασκευάζονται από την HTC.

 

Το Google Pixel που είναι και το μικρότερο από τις δύο συσκευές αναμένεται σύμφωνα με αναφορές να διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και θα βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,0GHz, που θα συνοδεύεται από 4GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία χωρητικότητας 2770mAh. Στην πρόσοψη επίσης αναμένεται να διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος αναμένεται να διαθέτει κάμερα 12 Megapixels. Από τον εξοπλισμό του δεν θα απουσιάζει υποδοχή USB Type-C και fingerprint reader.

 

Παρόμοια χαρακτηριστικά θα διαθέτει και το Pixel XL, ωστόσο θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών WQHD όσο και με μεγαλύτερη μπαταρία 3450mAh. Σύμφωνα με αναφορά του Android Police, η τιμή του μικρότερου Google Pixel θα είναι $649.

 

Link.png Site: VentureBeat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως ειναι απο χρυσαφι?

Μηπως τα φτιαχνουν στα μπουτακια τους ταϊβανεζες καλλονες?

Μηπως ειναι ο transformer, ο μικρος, ο τηλεφωνος?

  • Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτήν την τιμή, μόνο για τους ελιτιστές του android.

Αλλά και πέρα από την τιμή.Τεράστια bezels ΣΥΝ on screen soft buttons.Η συσκευή της google για το 2016, μάλιστα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποσο αντε γεια!!!!!!!!! γίνατε  όλοι apple............Θα μεινω στην samsung η LG, ρε μλκσ καταλαβαινετε οτι με 350 ευρω παιρνεις το G5 εδω στην Ελλαδα και με λιγα παραπανω ενα s6 s7 και δεν πειραζει ας μην εχουν pure adroind και με αυτα που εχουν σφαιρα πανε.

Pixel nexus η pure adroind οταν οι τιμες τους γίνουν xiaomi........

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχώς και η google πλεον ακολουθεί ακριβή πολιτική και στα κινητά οποτε εκτός του stock android δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος πλέον να πηγαίνεις στα nexus ( με καινούργια η παλιά ονομασία ).

 

Επίσης ενα αλλο αρνητικό που το ειχα βιώσει στο nexus 5 ειναι η απαράδεκτη μπαταρία του και πάλι βλέπω εδω στο φτηνό μοντέλο πολύ μικρή μπαταρία

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σοβαρά τώρα ρε Google? Θολωμένη dock στο κάτω μέρος και εικονίδια που έχουν όλα το ίδιο μέγεθος; Ε ρε πως αλλάζουν οι καιροί. Όσο για την πρόσοψη ασχολίαστο. Τα εικονίδια και το μενού του Marshmallow ήταν πολύ πιο όμορφο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τιμή δεν στέκει για τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω. Ειδικά αφού συμμετέχει η google στο όλο project, θεωρώ πως για να είναι τέτοιο το κόστος σίγουρα υπάρχει κάτι το νέο. Αν όχι, απλά τα έχουν χάσει τελείως...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...