Προς το περιεχόμενο

Το Galaxy S8 θα διαθέτει iris scanner και dual-camera setup


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung καθησύχασε τους προμηθευτές της που επηρεάστηκαν από την αποτυχία του Galaxy Note7 και ανακοίνωσε ότι θα τους αποζημιώσει.

Σύμφωνα με αναφορές από την Νότιο Κορέα, ένα μεγάλο μέρος των σχεδίων της Samsung αφορά στον εξοπλισμό του νέου Galaxy S8 με δύο κάμερες (dual camera setup) αλλά και με σαρωτή ίριδας.

 

Η ύπαρξη διάταξης με δύο κάμερες στο πίσω μέρος σημαίνει αυξημένα έσοδα για προμηθευτές όπως η Samsung Electro-Mechanics που προμηθεύει τα αρθρώματα για την κάμερα, την Sekonix που παρέχει τους φακούς για τις κάμερες, και τη Kolen που παρέχει φακούς για σαρωτές ίριδας.

 

Οι εταιρείες Patron και MCNEX που κατασκεύασαν τους σαρωτές ίριδας για το Galaxy Note7 θα κατασκευάσουν και τους σαρωτές ίριδας για τα μοντέλα της σειράς Galaxy S8. H Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει τα παραπάνω, και όλες οι πληροφορίες προέρχονται από εκπρόσωπο κάποιου προμηθευτή ο οποίος επισημαίνει ότι η Samsung συνηθίζει να εξοπλίζει κάθε νέα γενιά με νέο design στην κάμερα και το S8 δεν αποτελεί εξαίρεση.

 

O Πρόεδρος του τμήματος Mobile της Samsung είχε πει στο λανσάρισμα του Note7 ότι μέχρι να ανακοινωθεί το Galaxy S8, η Samsung θα έχει βελτιώσει την τεχνολογία σάρωσης ίριδας της. Όσο για το dual-camera setup, όλες οι εταιρείες το χρησιμοποιούν τώρα, οι HTC, LG, Apple, Huawei, Xiaomi κ.ά.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Και σε τιμη θα ανταγωνιζεται αυτη των νεων Iphone στην Ελλαδα τις πρωτες μερες κλασσικα.....

 

Ναι,ναι οι τιμες πεφτουν γρηγοροτερα απο οτι στα Iphone,αλλα αυτο δεν παυει να ειναι κοροιδια να βλεπουμε 800αρες,900αρες και 1000αρες ευρω σε καθε νεα κυκλοφορια....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντε να αρχισουν τα αστεια με τα μπουμ ... σε καθε ποστ πλεον 

 

Εδω εχουν επεκταθει σε προιοντα αλλων εταιρειων, θα σταματησουν συντομα πιστευεις για τα προιοντα της samsung;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η νέα μόδα της Dual Camera.

1)Απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν σκοπό να πάρουν μια DSLR της προκοπής(ενώ 1000 για κινητό έχουν)

2)Δεν έχει πρακτική σημασία καθώς ήδη το S7 έβγαζε ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτογραφίες.

 

Δεν αποτελεί για μένα τοσο σημαντική εξέλιξη αυτό. Εξέλιξη θα αποτελούσα η μπαταρία να μην τελειώνει σε μισή μέρα εναντικής χρήσης αλλά σε 2 μέρες εντατικής χρήσης.

Δε μπορώ ρε φίλε να βγαίνω με 50% μπαταρία με το S6 edge και να πρέπει να πάρω power bank μαζί μου για 2 ώρες.
κατα τα άλλα, το όμορφο design, η ποιότητα κατασκευής, το καλύτερο hardware ειναι αναμενόμενα και θεμιτά αλλά αν ένα flagship Smartphone απευθύνεται ΚΑΙ σε επαγγελματίες θα πρέπει να μπορεί να συνθεθεί ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ με HDMI out από τη στιγμή που δέχεται με USB OTG  mouse/KB για κάποια έκτακτη δουλειά εν κινήσει
Προσωπικά το word και το powerpoint με έχουν σώσει κάποιες φορές.

 

Επίσης θεωρώ πως τα 32GB δεν είναι ούτε καν επαρκή. Τα 64 και τα 128 τρώγονται, τα 256 θα γίνουν mainstream σε μερικά χρόνια από τώρα ειδικά όταν το 4Κ @60fps θα βάλει το Full HD σε δεύτερη μοίρα οριστικά.

 

Όσο για το iRIS scanner όσο οπισθοδρομικό και αν ακούγεται αποτελεί μαζί με το fingerprint η πιο κατάφορη παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι οι μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν αυτα τα βιομετρικά στοιχεία αποθηκευμένα;

 

Anyway

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η νέα μόδα της Dual Camera.

1)Απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν σκοπό να πάρουν μια DSLR της προκοπής(ενώ 1000 για κινητό έχουν)

 

Έχει κάποια σχέση το αν διαθέτει κάποιος 1000, 2000 ή 5000 ευρώ για το κινητό του με το αν θέλει ή όχι μία ογκώδη και βαριά συσκευή μαζί του; Σώνει και ντε πρέπει να πάρεις και dSLR εφόσον πάρεις ακριβό κινητό; Δε θέμε να κουβαλάμε το βαρίδι! Άμα μπορεί ένα κινητό να δώσει καλύτερα αποτελέσματα με dual-camera setup, γιατί όχι;

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...