Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone με 6GB RAM, το Galaxy C9 Pro


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρώτο της smartphone με 6GB RAM ανακοίνωσε η Samsung, το Galaxy C9 Pro. Στον μεταλλικό σχεδιασμό του παρατηρούνται στοιχεία από παλαιότερες συσκευές της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας, ωστόσο ορισμένοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και στοιχεία από τις νέες συσκευές της Oppo (πιο συγκεκριμένα οι λωρίδες της κεραίας που είδαμε στο R9s Plus) ενώ δεν απουσιάζουν και ομοιότητες με τη σειρά Mate της Huawei.

Το νέο Galaxy θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα, διαθέτει οθόνη 6,0 ιντσών ανάλυσης 1080p και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 653 SoC, τον διάδοχο του γνωστού Snapdragon 652. Το SoC της Qualcomm ενσωματώνει dual quad-core επεξεργαστή με το πρώτο, και ισχυρότερο τετραπύρηνο άρθρωμα να αποτελείται από πυρήνες Cortex-A72 και το δεύτερο, που εξοικονομεί ενέργεια, από πυρήνες Cortex-A53 καθώς και την GPU με την ονομασία Adreno 510. Όπως αναφέραμε, το Galaxy C9 Pro διαθέτει 6GB RAM αλλά και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ ενσωματώνει μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh.

 

Η εμπρόσθια κάμερα αλλά και η κύρια κάμερα βασίζονται σε αισθητήρες 16 Megapixels ενώ και οι δύο κάμερες συνεπικουρούνται από συστήματα φακών με διάφραγμα f/1.9. Η κύρια κάμερα επιπλέον συνοδεύεται από dual-tone LED flash.

 

Από άποψη εξοπλισμού, το Galaxy C9 Pro διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες SIM, NFC, Bluetooth 4.2, WiFi 802.11b/g/n, αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, δύο ηχεία (με Hi-Fi codec από την Cirrus) ενώ το λογισμικό βασίζεται στο Android 6.0.1 Marshmallow και στο TouchWiz UX. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 162,9 x 80,7 x 6,9 χιλιοστά και το βάρος της είναι 189 γραμμάρια.

 

Στην Κίνα είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες σε Gold και Rose Gold με τιμή περίπου €435 ωστόσο η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Η Samsung δεν έκανε γνωστό αν σκοπεύει να διαθέσει την συσκευή και σε άλλες αγορές, ωστόσο ενδέχεται να πρόκειται για μία συσκευή που θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα.

 

Link.png Site: PhoneArena
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

 

 

με τιμή περίπου €435 

 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4000mAh; Καλά το κινητό από τα Specs είναι πολύ δυνατό. Να δούμε θα έρθει και προς τα εδώ μεριά; και αν θα έρθει θα είναι ίδια η τιμή; Μόνο το χρώμα λίγο με χαλάει Gold και Rose Gold...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...