Προς το περιεχόμενο

Νέο Meizu Pro 6s με οθόνη 5,2” Super AMOLED και από $399


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η νέα ναυαρχίδα της Meizu ανακοινώθηκε πρόσφατα στην Κίνα, με το Meizu Pro 6s να αποτελεί μία “ραφιναρισμένη” έκδοση του προκάτοχού του Pro 6, έχοντας βελτιωμένη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία.

Το νέο Meizu Pro 6s έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις, εμφάνιση και είναι διαθέσιμο στους ίδιους χρωματισμούς – Gray, Gold, Silver και Rose Gold- με τον προκάτοχό του. Διατηρεί τον ίδιο αλουμινένιο μονοκόμματο σχεδιασμό με τις καμπύλες στα άκρες και τον ίδιο σχεδιασμό στις λωρίδες για τις κεραίες, ενώ διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 5,2 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels και έχει δυνατότητες 3D Press.

 

Η συσκευή εξοπλίζεται με το ίδιο επίσης chipset, το Helio X25 της MediaTek, το οποίο ενσωματώνει δεκαπύρηνο επεξεργαστή –με δύο πυρήνες Cortex-A72 στα 2,5GHz, τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 στα 2,0GHz και τέσσερις επίσης Cortex-A53 στα 1,4GHz) καθώς και την GPU με την ονομασία Mali-T880MP4. Το Meizu Pro 6s εξοπλίζεται με 4GB RAM και με 64GB μη-επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

 

Η εμπρόσθια κάμερα είναι επίσης όμοια με του Pro 6 και παραμένει στα 5,0 Megapixels με αισθητήρα του οποίου τα εικονοστοιχεία έχουν μέγεθος 1,4μm. Η κύρια κάμερα όμως έχει αναβαθμιστεί και διαθέτει αισθητήρα IMX386 στα 12 Megapixels, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας 4-αξόνων, και αυτόματη εστίαση με υποβοήθηση laser και phase detection ενώ δεν απουσιάζει το χαρακτηριστικό 10-LED dual-tone ring flash. Η δεύτερη μεγάλη βελτίωση μετά την κύρια κάμερα αφορά στη μπαταρία, η χωρητικότητα της οποίας αυξήθηκε από τα 2560mAh στα 3060mAh υποστηρίζονται και ταχεία φόρτιση mCharge 3.0 μέσω φορτιστή 24W.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Στην πρόσοψη, υπάρχει το πλήκτρο mTouch με ενσωματωμένο αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ το Meizu Pro 6s υποστηρίζει 4G LTE Cat.6, έχει δυνατότητα dual-SIM, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS καθώς και το chip Cirrus Logic CS43L36 για την υποστήριξη Hi-Fi audio μέσω της υποδοχής 3,5mm. Το Meizu Pro 6s τρέχει Android OS με την τελευταία έκδοση του launcher Flyme από πάνω. Θα κυκλοφορήσει σύντομα, πρώτα στην αγορά της Κίνας, με τιμή $399.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Σχεδιασμός,χρώματα, ui κτλ αντιγραφή iphone. Ακόμα και το s στο τελευταίο μοντέλο. Φήμες λένε ότι το 7 θα έχει μήλο από πίσω αλλά μάλλον όχι δαγκωμένο...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την αντιγραφη iphone που την ειδατε;

 

Τωρα για το κινητο η τιμη ειναι τραγικη αλλα φυσικα θα πεσει κατω απο 300 ευρω.

 

Αυτο ειναι το καλο με τα Κινεζικα οτι δεν μας αποσχολει σε τι τιμη το παρουσιαζουν αλλα σε τι τιμη θα κατασταλαξει στην αγορα.

 

Να κανω και το black χιουμορ μου.

Αληθεια τωρα που βγηκε το Iphone 7 η τιμη του 3s εχει πεσει καθολου; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιδεα μου η αρχιζουν να τσιμπανε τις τιμες στα κινητα τους οι Κινεζοι;

 

Μπήκα να γράψω ακριβώς αυτό. Δυστυχώς.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλημερα στο φορουμ.Για την meizu μονο καλα λογια εχω να πω,εχω αλλαξει 15 hi end συσκευες και κατεληξα στο mx4.Μια συσκευη που παρα τα 2 χρονια που κουβαλαει στην πλατη του χτυπαει στα ισα κινητα του 2016 των 300 ευρω.Απο καμερα,οθονη,ταχυτητα,ηχο,σχεδιαση ειναι ενα ακρως τιμιο κινητο.Οσο για τους κατοχους iphone τους υπενθυμιζω οτι οι κατοχοι android κινητων κατεχουν 88% της παγκοσμιας αγορας,και επισης οτι τα iphone με κοστος παραγωγης 190 ευρω τα αγοραζουν στα 800-900 ευρω.Οπως αντιλαμβανεσται το πρεστιζ και η μαγκια κοστιζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...