Προς το περιεχόμενο

Η ViewSonic ανακοίνωσε το 27 ιντσών monitor VP2771 με SuperClear IPS panel


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ViewSonic ανακοίνωσε ένα νέο monitor με την ονομασία VP2771 , που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και ομοιομορφία για εφαρμογές όπου το χρώμα είναι κρίσιμης σημασίας.

Το edge-to-edge πάνελ τύπου SuperClear IPS που διαθέτει ενσωματώνει χρωματική ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου. Πιο συγκεκριμένα, η νέα οθόνηVP2771 της ViewSonic είναι εργοστασιακά “καλιμπραρισμένο” για να προσφέρει Delta E≤2, που είναι μία τιμή για εξαιρετική χρωματική ακρίβεια sRGB, EBU, SMPTE-C, REC709 και DICOM-SIM. Η ομοιομορφία χρώματος σε όλη την επιφάνεια της οθόνης είναι κρίσιμης σημασίας χαρακτηριστικό για επαγγελματικές εφαρμογές.

 

Η ενσωματωμένη λειτουργία χρωματικής ομοιομορφίας εξασφαλίζει σταθερό και ομοιόμορφο χρώμα ενώ ένα 14-bit 3D look-up table παράγει μία παλέτα 4,39 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων. Με χαρακτηριστικό χρωματικής ρύθμισης 6-axis, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν ξεχωριστά έξι βασικά χρώματα: red, green, blue, cyan, magenta και yellow.

 

Η νέα ViewSonic VP2771 ενσωματώνει είσοδο USB3.1 Type-C, και επομένως είναι ένα από τα πρώτα monitors που κάνουν χρήση της τεχνολογίας (με αυτή τη τεχνολογία η VP2771 υποστηρίζει video, audio, power charging και data transfers μέσω μίας μοναδικής ενσύρματης λύσης). Άλλες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν DisplayPort, mini-DisplayPort, HDMI και MHL2.0.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το πάνελ της 27άρας οθόνης VP2771 της ViewSonic υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) καθώς και γωνίες θέασης 178° με χρόνο απόκρισης 5ms και λόγο αντίθεσης 1000:1. Η VP2771 επίσης διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, ambient-light sensor, δυνατότητα KVM και Picture-By-Picture. Επίσης διαθέτει μία λειτουργία με την ονομασία dual-color engine, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να ‘έχει σε δυο διαφορετικές οθόνες μέσω του PBP διαφορετικά χρωματικά presets.

 

Αν πάντως ως επαγγελματίες αποζητάτε περισσότερο ακόμα έλεγχο, προσφέρεται προαιρετικά το ViewSonic CS-Xri1 Colorbration kit, το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του monitor εύκολα σε διάφορες εφαρμογές. Το ViewSonic Colorbration kit κοστίζει $280 ενώ η οθόνη κοστίζει $734.

 

Link.png Site: TechPowerUp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετά πρωτοποριακή τεχνολογία με χρωματικές αντιθέσεις αλλά και υψηλή ανάλυση. Απλά να αναφέρουμε ότι και η lg έχει δημιουργήσει μια νέα τεχνολογία τύπου nanocell που θα παρουσιαστεί στην ces και σίγουρα ο ανταγωνισμός στις οθόνες όσο περνά ο καιρός αποκτά ενδιαφέρον...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο επαγγελματίας φωτογράφος και ο επαγγελματίας video content creator αλλά και ο επαγγελματίας γραφίστας αρκούνται στην ανάλυση αυτή; Εγώ που κάνω photo retouching, γραφιστικά και 3ds max, για γραφιστική και 3ds max σίγουρα χρειάζομαι 4κ, και καταλαβαίνω και πόσο θα με ωφελούσε επίσης η 4k σε photo editing/retouching (αλλά σε περισσότερες ίντσες). Μήπως πρέπει να δούμε περισσότερες οθόνες σαν την LG 31MU97 όταν μιλάμε για επαγγελματικό χρώμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με free/g-sync για gaming δεν μπορούν να βγούμε τέτοια μόνιτορ;

Ειδαμε και την απαντηση της Eizo πανω απο 1000ευρω

http://www.eizo.gr/product/foris-fs2735-27/

 

Το εχουν ξεφτιλισει το θεμα στα gaming monitor.Τιμες στον Θεο πραγματικα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...