Προς το περιεχόμενο

ShadeCraft, η ομπρέλα που ακολουθεί τον ήλιο και αλλάζει θέση


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ShadeCraft θέλει να αποτελέσει μια έξυπνη ομπρέλα για μεγάλους χώρους αλλά και για τη θάλασσα. παρέχοντας μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι η δυνατότητα να παρακολουθεί τον ήλιο, και να αλλάζει αυτόματα τη θέση της προκειμένου να παρέχει σκιά σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Αυτό γίνεται εφικτό μέσω του ενσωματωμένου GPS δέκτη και του ρομποτικού μηχανισμού που διαθέτει, ενώ χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια προκειμένου να λειτουργήσει αυτόνομα. Οι δυνατότητες της όμως δε σταματάνε εδώ μόνο αφού μπορεί να συνδεθεί στο IoT κόσμο με διάφορους τρόπους αλλά και να αποτελέσει κομμάτι ενός έξυπνου σπιτιού.

 

Υποστηρίζει όλους τους δημοφιλείς ασύρματους τρόπους σύνδεσης ενώ ενσωματώνει ηχεία και μικρόφωνο προκειμένου να πραγματοποιούνται τηλεφωνικές κλήσεις ή αναπαραγωγή μουσικής. Ακόμα διαθέτει κάμερα προκειμένου να χρησιμοποιηθεί και ως σύστημα ασφαλείας, ενώ σε περίπτωση που κάποιος από τους αισθητήρες αναγνωρίσει υψηλούς ανέμους, αυτόματα η ShadeCraft θα κλείσει μόνη της. Άλλος αισθητήρας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για το ύψος της ηλιακής ακτινοβολίας έτσι ώστε να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα.

 

Was working on this. Don't think I am anymore. Love it though. #alien #xenomorph

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on Jan 1, 2015 at 5:30pm PST

 

Η ShadeCraft όπως μαθαίνουμε θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο αρχικά στην αμερικανική αγορά με τιμή περίπου στα $2000 και είναι προφανές ότι στοχεύει περισσότερο εταιρείες και κυρίως ξενοδοχειακές μονάδες. Η παρουσία της στην Ευρώπη υπολογίζεται για το 2018.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσο τεμπελης παιζει ειναι καπoιος;;;;

εστω και πλουσιος να εισαι ειναι

χαμενα  λεφτα  2.000$

Επεξ/σία από boca junior
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε καταναλωτή...

 

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να σηκώνεσαι να ρυθμίσεις την ομπρέλα σου κάθε δυο ώρες,να σε χτυπάει ο ήλιος και το αγιάζι της Μυκόνου και να χαλάει το αλαβάστρινο δέρμα σου;

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ..η επιστημονική ομάδα της shadecraft έχει τη λύση.

Πήραμε μια ομπρέλλα,της βάλαμε φωτοβολταικά,GPS,σερβομηχανισμό,ηχεία και wifi για να μην κουνάς ούτε εκατοστό την πέτσα σου στις πολύτιμες διακοπές σου,και να μην αναγκάζετε και ο δύσμοιρος επιχειρηματίας να προσλάβει ένα άνθρωπο να τις κλείνει.

Επόμενη αναβάθμιση,τάπα για να κατουράς,και βιολογικό καθαρισμό στη βάση της.

 

Ξόδεψε πόρους η ανθρωπότητα για αυτό το πράγμα.

Χασταγκ ψόφο.

  • Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά αλλά για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και μόνο για αυτούς.

Δηλαδή η άποψη των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας είναι ότι πρέπει όλη μέρα να καθόμαστε χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτε και ίσως (μερικοί) να ξεσπάνε στο γυμναστήριο? Η ζωή είναι συνολικά μία υπέροχη ισορροπία την οποία ο καθένας ανάλογα με την δουλειά του και τις υποχρεώσεις του θα πρέπει να τηρεί. Ύπνος ξεκουραση δραστηριότητα διασκεδαση δουλειά φαγητο κλπ. Διαφορετικά βλέπεις ακραία φαινόμενα, χοντροί ανορεκτικοι-ες υπερδραστηριοι υποτονικοι εργασιομανεις τεμπέληδες κλπ κλπ

Συγνώμη αν σας κούρασα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι δυνατόν να μην μπήκαν πρώτα εδώ να ρωτήσουν αν την θεωρείτε καλή ιδέα ή όχι πριν την φτιάξουν?? 

Αφού εμένα δεν μου έχει καμιά χρησιμότητα δεν έπρεπε να το σκεφτούν καν οι κύριοι στην Shadecraft!!!

 

Τσιλάρετε λίγο με το κράξιμο μάγκες πρώτα απόλα είναι εμφανές (και το αναφέρει και το άρθρο) ότι target group είναι εταιρείες και ξενοδοχειακές μονάδες και όχι ο Μπάμπης που θα πάει στο πρώτο πόδι στη Χαλκιδική γιατι δεν του φτάνουν τα λεφτά για βενζίνες μεχρι το δεύτερο.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό το concept....αλλα θα πρέπει να έχει και usb ports για να φορτίζεις κινητό, laptop, χυμό/φραπεδο-μηχανή και το ηλεκτρικό σου ποδήλατο ή σκουτεράκι όταν θα είσαι στην παραλία. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους δεν θα γυρνάμε της ξαπλώστρες γύρο γύρο.... και η Ελλάδα ο καλύτερος πελάτης τους.

Άν κάνουν έκπτωση στα 500 κομμάτια κανένα 1500ρι την μία, δέν θα απέχουν και πολύ απο το 500 ευρώ που κάνει μιά καλή τρίμετρη ομπρέλα.

 

paralies-3.jpg

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...