Προς το περιεχόμενο

Στις 3 Απριλίου η Google θα σταματήσει να υποστηρίζει παλαιότερες εκδόσεις των mobile apps της


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H σουίτα εφαρμογών της Google αποτελεί βασικό εργαλείο παραγωγικότητας για πολλούς χρήστες, τόσο για εκείνους που χρησιμοποιούν Android όσο και για εκείνους που χρησιμοποιούν iOS.

Από ότι φαίνεται ωστόσο –και ενδεχομένως για να εξασφαλιστούν πόροι για την ανάπτυξη των νέων εκδόσεων ή νέων apps- ο γίγαντας του διαδικτύου αποφάσισε να αποσύρει ή να σταματήσει να υποστηρίζει παλαιότερες εκδόσεις αρκετών apps τους. Από τις 3 Απριλίου, οι εκδόσεις των εφαρμογών που επηρεάζονται είναι οι παρακάτω:

  • Google Drive for Android (πριν από την έκδοση 2.4.311)
  • Google Docs for Android (πριν από την έκδοση 1.6.292)
  • Google Sheets for Android (πριν από την έκδοση 1.6.292)
  • Google Slides for Android (πριν από την έκδοση 1.6.292)
  • Google Drive for iOS (πριν από την έκδοση 4.16)
  • Google Docs for iOS (πριν από την έκδοση 1.2016.12204)
  • Google Sheets for iOS (πριν από την έκδοση 1.2016.12208)
  • Google Slides for iOS (πριν από την έκδοση 1.2016.12203)
Οι χρήστες που έχουν κολλήσει σε εκδόσεις που αποσύρονται από τη 1η Μαρτίου θα αρχίσουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για να αναβαθμίσουν σε νεότερες εκδόσεις των apps. Το φυσιολογικό βεβαίως θα ήταν η αναβάθμιση των apps.

 

Παρόλα αυτά, αρκετοί χρήστες χρησιμοποιούν παλαιότερα apps διότι χρησιμοποιούν παλαιότερες συσκευές με παλαιότερες εκδόσεις του Android, και ενδεχομένως έχουν καλό λόγο που είναι “κολλημένοι” με τα παλιά. Ενδεχομένως να πρόκειται για ζήτημα hardware ή να χρησιμοποιούν κάποια ανεπίσημη έκδοση των Google Play Services (το τελευταίο ενδέχεται να επηρεάσει του χρήστες που χρησιμοποιούν κάποια third-party λύση Play Services ή έχουν modded Google apps στο κινητό τους).

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω να μην πιάσει και kitkat επιτρεπομενες εκδόσεις...

 

Ε λογικα θα γινει κι αυτο στο επομενο συμαζεμα...

Κιτκατ ε? Τι ειπες τωρα... Κι εχω αναγκη απο ενα διαλειμμα...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το φυσιολογικό βεβαίως θα ήταν η αναβάθμιση των apps.

 

Οχι, όχι, όχι. Δηλαδή αν στο παλιό κινητό έχω αφήσει λίγο χώρο ελεύθερο για όταν χρειαστεί, πρέπει ντε και καλά να μου τον φάνε οι αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές που αναφέρεις στο άρθρο; Ειδικά σε παλιά κινητά μερικές από τις προεγκαστημενες εφαρμογές δεν τις αναβαθμιζω ποτέ γιατί η προεγκατεστημένη έκδοση δεν πιάνει χώρο στο "device storage" ενώ η αναβάθμιση θα πιάσει.

 

Η Google έκανε το σωστό και μου δίνει την επιλογή ποιες εφαρμογές θα αναβαθμίσω για να συνεχίσουν να λειτουργούν στο παλιό κινητό. Εντάξει με τα αυτόματα updates για λόγους ασφαλείας (πχ Play Services) αλλά μέχρι εκεί, μην μας αναβαθμίζουν τα πάντα χωρίς άδεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως για την εφαρμογή Google Play, μην ανησυχείτε, θα αναβαθμίζεται εσαεί, όσο μυρίζει ακόμη παραδάκι ... Τώρα για τις άλλες, καιρός πια να πετάξετε τα προπερσινα κινητά σας, πως τολμάτε ρε αχρείοι ακόμη να τα χρησιμοποιείτε ...  Αντε να βλέπω το χέρι βαθιά στην τσέπη ξεπερασμένοι παλιομοδίτες που εχετε και θράσος να κάνετε και κομπόδεμα με τα λεφτά της Google!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος σου αναβάθμισε τα πάντα χωρίς άδεια; Άμα θέλεις τις κάνεις update.

 

 παντως σε ενα gingerbread κινητο που εκανα κατι δουλειες για εναν αμπαλο φιλο αν δεν αναβαθμιζες το playstore /playservices δεν μπορουσες να κανεις update σε τιποτε και καποιες εφαρμογες απλα σταματουσαν να δουλευουν εντελως. αρα δεν ειναι τοσο θεμα "αν δεν θελεις" 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...