Προς το περιεχόμενο

Επίσημα τα Moto G5 και Moto G5 Plus από τη Lenovo [Video]


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Lenovo (Motorola) πραγματοποίησε τη δική της παρουσίαση εχθές στο Mobile World Congress για να παρουσιάσει επίσημα στον κόσμο τα νέα Moto G5 και Moto G5 Plus και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά.

Οι δύο συσκευές διακρίνονται από παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία και έχουν μεταλλική κατασκευή, χαρακτηριστικό που μαζί με το ωραίο φινίρισμα ενισχύει την “premium” αίσθηση, μία αίσθηση που δεν συναντούμε και πολύ συχνά σε αυτή τη κατηγορία τιμής (από €199 έως €279).

 

Το Moto G5 διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass ενώ το Moto G5 Plus διαθέτει λίγο μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης, στις 5,2 ίντσες. Το απλό Moto G5 βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 430 SoC που ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz και συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB ή 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

 

 

Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels με f/2.2 ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με πιο φωτεινό σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0 και με PDAF (Phase Detection AutoFocus). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2800mAh ενώ ενσωματώνει και αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η τιμή του Moto G5 ξεκινάει από τα €199 (στην έκδοση με τα 2GB RAM/ 16GB storage).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το Moto G5 Plus ακολουθεί ακριβώς την ίδια σχεδιαστική γλώσσα αλλά έχει διαφορές, που ξεκινούν από τη διαγώνιο της οθόνης (5,2 ίντσες) και φτάνουν στο εσωτερικό και το system-on-chip που είναι το Snapdragon 625 με οκταπύρηνο επεξεργαστή 2,0GHz. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, που και στις δύο περιπτώσεις είναι επεκτάσιμος.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Ένα ακόμη σημείο που διαφέρουν οι δύο συσκευές είναι στην κύρια κάμερα, με αυτή του Moto G5 Plus να βασίζεται σε ένα πολύ φωτεινό σύστημα φακού με f/1.7 καθώς και σε έναν αισθητήρα dual-pixel ανάλυσης 12 Megapixels. Η εμπρόσθια ωστόσο κάμερα είναι ίδια και βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels.

 

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh (υποστηρίζεται η τεχνολογία ταχείας φόρτισης Turbo Power) ενώ και από τη συγκεκριμένη συσκευή δεν απουσιάζει ο fingerprint reader. Το Moto G5 Plus με 2GB RAM/ 32GB storage κοστίζει €199 ενώ το μοντέλο με τα 4GB RAM/ 64GB storage κοστίζει €279.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είχα κάποτε το moto g2 και είχα μείνει ευχαριστημένος ξέρει κανείς αν πλέον τα κατασκευάζουν στην μοτορολα ή είναι εξ ολοκλήρου λενοβο?Με ψήνει η τιμή του plus για να κανω αναβάθμιση του p9 lite..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι τιμές μπορούσαν να ήταν λίγο καλύτερες για να αντέξουν στον ανταγωνισμό, ιδίως τώρα που η μνήμη ram αφορά πλέον κινητά πάνω από 3 γίκγα...λες και είναι υπολογιστές..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα το πρώτο μοτο g. Πόσο καλό τηλέφωνο και πόσο δεν είναι αντάξια όλα αυτα τα λενοβο. Βάλτε λίγο μπέζελ ακόμα βρε, το 2012 είναι ακόμα εδω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν φήμες πως Motorola,Apple και Sony κάνουν διαγωνισμό για τα μεγαλύτερα bezzel.Ο νικητής θα δωρίσει μερικά τεμάχια σε σερβιτόρους.  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...