Προς το περιεχόμενο

Πάνω από 300 σχέδια για smartwatches με Android Wear θα παρουσιάσει η Fossil


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην έκθεση Baselworld, η εταιρεία Fossil ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρουσιάσει μελλοντικά περισσότερα από 300 σχέδια για smartwatches με Android Wear μέσα στο 2017, και πως στα σχέδια της περιλαμβάνονται μάρκες που θα κάνουν για πρώτη φορά είσοδο στην αγορά, όπως και βετεράνοι.

Ανάμεσα στα smartwatches με Android Wear 2.0 που θα δούμε για πρώτη φορά, περιλαμβάνονται μοντέλα της Diesel και της Emporio Armani. Η ίδια η Fossil πρόκειται επίσης να παρουσιάσει δύο μοντέλα –τα Q Venture και Q Explorist- ενώ η εταιρεία Michael Kors πρόκειται να παρουσιάσει τα Access Grayson και Access Sofie για άντρες και γυναίκες αντίστοιχα, που θα είναι “φορτωμένα” με ένα “microapp” που χρησιμοποιεί φωτογραφίες του Instagram για watch faces.

 

Όλα τα παραπάνω smartwatches – μαζί με το Misfit Vapor- θα διαθέτουν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 2100 και οθόνη AMOLED ενώ θα κάνουν χρήση του Android Wear 2.0 OS.

 

Η εταιρεία ωστόσο ανακοίνωσε ότι έρχονται και hybrid watches (συνδεδεμένα ρολόγια με διακριτικές ειδοποιήσεις και ανίχνευση δραστηριότητας που μοιάζουν με παραδοσιακά ρολόγια) από τις εταιρείες DKNY, Marc Jacobs, Michele, Relic, Armani Exchange, Diesel, kate spade new York, Chaps, Misfit, Michael Kors, Skagen και Tory Burch ενώ και η ίδια η Fossil έχει στα σκαριά hybrids όπως τα Q Accomplice και Q Activist.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: Engadget
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...