Προς το περιεχόμενο

Η ZTE ανακοίνωσε το πρώτο της Android Wear smartwatch, Quartz


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο χρόνια αφότου ανακοίνωσε το wearable ZTE Axon με το Tencent OS για την αγορά της Κίνας, η ZTE ανακοίνωσε ένα νέο smartwatch, το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Google, Android Wear 2.0.

Το νέο smartwatch της Κινέζικης εταιρείας έχει την ονομασία ZTE Quartz και θα διατεθεί στις ΗΠΑ από τις 14 Απριλίου με τιμή $199,99 από τα καταστήματα της εταιρείας T-Mobile. Το ZTE Quartz έρχεται με στρογγυλή οθόνη AMOLED με διάμετρο 1,4 ιντσών, η οποία είναι το ίδιο μεγάλη με εκείνη του LG Watch Sport.

 

Οι ομοιότητες ωστόσο σταματούν εδώ, αφού η ZTE κυκλοφόρησε το έξυπνο ρολόϊ της χωρίς NFC, χωρίς αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών ή κάποια περιστρεφόμενη στεφάνη ή κορώνα. Η αφαίρεση των παραπάνω χαρακτηριστικών καθιστά πάντως την συσκευή περισσότερο προσιτή.

 

Το ZTE Quartz διαθέτει μπαταρία 500mAh, χαρακτηριστικό που θα χαρίζει στο wearable της Κινέζικης εταιρείας μεγαλύτερη αυτονομία από τις περισσότερες παρόμοιες συσκευές που πωλούνται στην αγορά σήμερα. Επιπλέον, αντέχει στο νερό, αφού καλύπτει τις προδιαγραφές IP67.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακριβό και άσχημο! και φυσικά χωρίς κάποια χρησιμότητα για το 99% του κόσμου (1% deliverάδες, οδηγούς, άτομα που δεν έχουν εύκολα πρόσβαση στο κινητό τους επειδή έχουν λερωμένα-βρεγμένα χέρια, κτλ κτλ)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι το λουρί του δεν μου αρέσει...  εκτός και αν μπορείς να αλλάξεις λουριά.

Οταν δινεις 200 ευρω θες ενα καλυτερο λουρι απο την πλαστικουρα που βλεπουμε.

Συμφωνω και εγω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καουτσούκ λουράκι ήταν για κάποιο λόγο της μοδός πριν μερικά λίγα χρόνια και ίσως "κρατάει" ως άποψη. Δίνει και καλά σπορ χαρακτήρα και casual. Αλλά ούτε και εμένα αρέσει ενώ αν το δεις με τη λογική είναι "λάθος" επένδυση καθώς όσο καλό και να είναι σε 1-2, 3 χρόνια το πολύ θα έχει κοπεί. Ασφαλώς δεν είναι σπουδαία δουλειά να βάλεις ένα άλλο ειδικά δερμάτινο, αλλά κρίμα να μη σου αρέσει out of the box. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς αισθητήρα καρδιακών παλμών; Άπ@το! Πώς θα ρουφιανεύει την κατάσταση υγείας του χρήστη; Αυτά τα δεδομένα έχουν το ψωμί! Τέτοιες βλακείες κάνει η ZTE και γι αυτό έχει αυτή τη θέση στην αγορά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Οι ομοιότητες ωστόσο σταματούν εδώ, αφού η ZTE κυκλοφόρησε το έξυπνο ρολόϊ της χωρίς NFC, χωρίς αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών ή κάποια περιστρεφόμενη στεφάνη ή κορώνα. Η αφαίρεση των παραπάνω χαρακτηριστικών καθιστά πάντως την συσκευή περισσότερο προσιτή."

 

Πλάκα κάνουν έτσι;.... εγώ αγόρασα με 25€ Smart Fitnessband με παλμογράφο, μετρητή βημάτων, θερμίδων, άσκησης, ειδοποιήσεων, ύπνου κλπ κλπ και από την άλλη με 250€ βρίσκεις το Apple Watch με τα παραπάνω + NFC και αυτοί αφαιρούν σημαντικά χαρακτηριστικά για να είναι προσιτό. Άντε γεια.

 

Μερικοί νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα ... ,  η ZTE είσαι δεν είσαι η Apple ή η Samsung στον χώρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...