Προς το περιεχόμενο

H Intel ακυρώνει το ετήσιο συνέδριο IDF


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από 20 χρόνια, ένα από τα πιο γνωστά συνέδρια στο χώρο της τεχνολογίας, το Intel Developer Forum (IDF), φτάνει στο τέλος του, με την Intel να ανακοινώνει την ακύρωσή του.

Στο IDF, η Intel συνήθιζε να ανακοινώνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά τα τσιπ της αλλά και άλλες τεχνολογίες που αναπτύσσει ενώ είχε προγραμματίσει για το καλοκαίρι (15-17 Αυγούστου) τη διεξαγωγή του επόμενου IDF συνεδρίου. Με μια λιτή ανακοίνωση, η εταιρεία αφού ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στο συγκεκριμένο συνέδριο τα 20 τελευταία χρόνια, υπενθυμίζει ότι μέσω της ιστοσελίδας της οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πλήθος υλικού μεταξύ των οποίων λογισμικό, εργαλεία και φυσικά έγγραφα τα οποία απευθύνονται σε σχεδιαστές, μηχανικούς και προγραμματιστές.

 

Η ιστοσελίδα AnandTech που ήταν η πρώτη που εντόπισε τη σχετική ανακοίνωση της Intel, σε ερώτηση του για τους λόγους ακύρωσης, έλαβε την απάντηση από την εταιρεία ότι «το κεντρικό ενδιαφέρον της Intel έχει μετατοπιστεί τα δύο τελευταία χρόνια από τα PC σε ότι έχει σχέση με δεδομένα».

 

Link.png Site: CNet

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα που η microsoft θα κυνηγήσει και τους arm επεξεργαστές για το desktop λειτουργικό της πιστεύω ότι θα αλλάξουν σιγά σιγά κάποια πράγματα! Φυσικά θα αρχίσουν από τα tablets και τα thin clients για τα windows cloud περισσότερο! Σιγα σιγα το desktop θα γίνει ακομα πιο enthousiast σαν κατηγορια hardware!Ειδωμεν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...