Προς το περιεχόμενο

Το Goggles δίνει μια κορυφαία εμπειρία πρώτου προσώπου στις πτήσεις drone της DJI


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά την παρουσίαση του Mavic Pro, του drone που «διπλώνει», η DJI είχα αναφερθεί πολύ γρήγορα και σε ένα ειδικό κράνος FPV, το οποίο με τη χρήση του θα έδινε μια διαφορετική εμπειρία στον χρήστη του drone.

Πλέον η DJI κάνει επίσημο το Goggles, το ειδικό σύστημα FPV που έχει αναπτύξει όχι μόνο για το Mavic Pro αλλά και για τη σειρά Phantom 4, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται στα καταστήματα από τις 20 Μαΐου με τιμή $449. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες και το βίντεο, το Goggles έχει μεγάλο μέγεθος και μοιάζει αρκετά με ένα VR κράνος. Στο εσωτερικό του υπάρχουν δύο οθόνες με ανάλυση 1280x1440, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία OcuSync που επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση της εικόνας σε HD ανάλυση όταν το drone βρίσκεται σε μακρινή απόσταση ή σε Full HD ανάλυση όταν το drone βρίσκεται κοντά μας.

 

Τα πλεονεκτήματά του όμως δε σταματάνε εκεί αφού μέσω ενός touchpad στη μία πλευρά του, είναι δυνατή η ενεργοποίηση έξυπνων δυνατοτήτων και του Mavic Pro και του Phantom 4 όπως το ActiveTrack αλλά και η λειτουργία τριπόδου. Σίγουρα όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το Head Tracking όπου επιτρέπει στον χειριστή να χειρίζεται το drone του με απλές κινήσεις που κάνει με το κεφάλι του. Ακόμα μέσω μιας άλλης λειτουργίας, μπορεί να ελέγχει και πάλι με κινήσεις του κεφαλιού του την κάμερα που ενσωματώνει το drone, όσο πετάει κάνοντας χρήση του χειριστηρίου.

 

 

Στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η DJI εμφανίζονται διάφοροι άνθρωποι που δηλώνουν τον θαυμασμό τους για την εμπειρία πρώτου προσώπου που παρέχει το Goggles σε συνδυασμό με ένα drone της DJI, δίνοντας έμφαση και στον εύκολο χειρισμό του.

 

Link.png Site: TechCrunch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά βρήκαν μάλλον αυτό που ήθελαν οι περισσότεροι νέοι και μεγαλύτεροι χρήστες για να ασχοληθούν...θα έχει αρκετό ενδιαφέρον...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

WOW

Ανατρίχιασα μόνο που το φαντάστηκα. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Καταραμένη κρίση.

 

Και για να το δούμε από άλλη οπτική νέες δυνατότητες για στρατιωτική χρήση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγώνες με drone τόσα χρόνια έτσι γίνονται τι να πω για αυτά τα goggles τώρα; wow? 

 

Φυσικά και γίνονται, όμως τα goggles αυτα δεν εχουν καμμια σχέση σε ποιότητα και εμπειρία χρήσης με τις υπάρχουσες λύσεις. 

Θες η full HD ανάλυση, θες FOV, θες τα touch χειρισμό πάνω στο κράνος για να κάνεις ρυθμίσεις χωρίς να το βγάζεις, θες ο έλεγχος της κάμερας αλλα και του YAW με την κίνηση του κεφαλιού? θες την είσοδο HDMI για να παίζεις απο κονσόλα σε τεράστια οθόνη game? θες ταυτόχρονο link 2 googles? σταθερότητα σήματος, εργονομία.... η λίστα είναι ατελείωτη και γι αυτό πάει το WOW ;)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάκλεψε το σχεδιασμό της Xiaomi ;)

 

Όμορφο γκατζετ.. 

 

Το θέμα είναι όμως... έχεις λεφτά και το αγοράζεις.. οκ ως εκεί... μέσα σε 6 μήνες όμως που θα έχει βγάλει το ΠΟΛΥ καλύτερο μοντέλο? Εκεί πόσο μ@λάκας θα πρέπει να αισθάνεσαι με τα λεφτά που τους έδωσες?

 

Θα μου πεις το ίδιο γίνεται με όλα.. και με τα κινητά κλπ κλπ... οκ.. εδώ όμως υπάρχει διαφορά... το πραγματάκι κάθε κρακ που κάνει σημαίνει ΚΟΣΤΟΣ επισκευής.. και δεν είναι καθόλου αστείο από ενα σημείο και μετά... 

 

ακριβό χόμπι αλλά από τα καλύτερα.. και όσοι το κατηγορούν είναι γιατί δεν έχουν να το αγοράσουν ... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...