Προς το περιεχόμενο

Deutsche Bank: Το επετειακό iPhone με οθόνη OLED θα καθυστερήσει μέχρι του χρόνου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ορισμένοι αναλυτές έχουν πληροφορίες ή εκτιμούν πως η κυκλοφορία του νέου, επετειακού iPhone με την οθόνη τεχνολογίας OLED πρόκειται να καθυστερήσει.

Αναλυτές της Deutsche Bank από ότι φαίνεται συμφωνούν με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities, και εκτιμούν ότι ελλείψεις σε βασικά εξαρτήματα του iPhone δεν θα επιτρέψουν στην Apple να το κυκλοφορήσει παράλληλα με τα μοντέλα iPhone 7s και 7s Plus.

 

Το iPhone 7s και 7s Plus θα έρθουν βελτιωμένα σε σχέση με τα μοντέλα που αντικαθιστούν, αλλά χωρίς να διαθέτουν κάποια καινοτομική τεχνολογία ή κάτι ολότελα νέο.

 

Αντίθετα το επετειακό iPhone θα έρθει σημαντικά βελτιωμένο, και μία από τις βελτιώσεις είναι η οθόνη OLED ενώ λέγεται πως θα ενσωματώνει depth-sensing κάμερες που θα χρησιμεύουν και για εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας ενώ αναμένεται να διαθέτει νέα τεχνολογία 3D touch καθώς και αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Το στρογγυλό home button επίσης θα απουσιάζει από τη συσκευή.

 

Όπως γίνεται κατανοητό, το επετειακό iPhone θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των περισσότερων χρηστών, και έτσι, παρόλο που το πιθανότερο είναι ότι θα ανακοινωθούν όλα μαζί, οι πιθανότητες για να διατεθούν στην αγορά ταυτόχρονα είναι περιορισμένες, αν όχι ελάχιστες. Οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καθυστέρηση δύο περίπου μηνών ενώ οι πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις –όπως της Deutsche Bank- κάνουν λόγο για κυκλοφορία στις αρχές του 2018.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

"Το iPhone 7s και 7s Plus θα έρθουν βελτιωμένα σε σχέση με τα μοντέλα που αντικαθιστούν, αλλά χωρίς να διαθέτουν κάποια καινοτομική τεχνολογία ή κάτι ολότελα νέο."

 

ανυπομονώ να ακούσω τι νέες βελτιώσεις θα φέρουν αυτά τα iPhone, δηλαδή πχ 15% περισσότερη αυτονομία, 23% ταχύτητα, 1% πιο "αστραφτερά", κτλ κτλ!!!! :P

 

Πάντως καλά κάνει αν ισχύει η είδηση αφού ο κόσμος θα περιμένει κάτι πραγματικά διαφορετικό!!! :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Έχουν πληροφορίες" = Ελεγχόμενες πληροφορίες από την Apple στην προσπάθεια της να πουλήσει την υπάρχουσα σειρά  iPhone (7) μέχρι το Σεπτέμβρη αφού με τα leaks που κυκλοφορούν για το 8 και χωρίς σημαντικές αλλαγές από την προηγούμενη (6s) δεν φαίνεται να αντέχει το καλοκαίρι...

 

Οπότε πάρτε 7αρια αφού το επόμενο "αργεί"...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε πάρτε 7αρια αφού το επόμενο "αργεί"...

Βασικά αυτή είναι η λογική της Apple αλλά είναι λάθος.

Οι πωλήσεις θα πέσουν αρκετά ειδικά μετά την παρουσίαση του νέου μοντέλου που πιθανόν να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, ριζική καινοτομία δε πρόκειται να δούμε γι αρκετά χρόνια ακόμα στα κινητά, είτε από την Apple, ή από κάναν άλλο. Νέος επεξεργαστής, λίγη παραπάνω μνημούλα, ένας καλύτερος αισθητήρας ή πιο καλά κρύσταλλα στη φωτογραφική, νέο πρότυπο ασύρματης δικτύωσης, τσουπ, να το νέο μοντέλο, είτε λέγεται iPhone 8 ή Galaxy S9.

 

Ακόμα και εάν τελικά αντικαταστήσουν την IPS/LCD με OLED, όπως αναμένεται, πάλι πρόκειται για αυξητική καινοτομία, ή με άλλα λόγια, "μικροαλλαγές".

 

Εάν πάντως μ' ενθουσιάσει το συγκεκριμένο, θα 'ναι το επόμενο κινητό μου. Τους (και μου) το εύχομαι. Πιο πολύ γιατί θα 'χει έρθει η ώρα της αναβάθμισης, αλλιώς καλά κρατεί το iPhone 6.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλέπω το λόγο να προτιμήσουν πολλοί ένα 7S εάν είναι να βγει το "επετειακό" αρχές του επόμενου χρόνου... 

Ήδη έχει μειωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου με το παρόν μοντέλο και σχέδιο. Πάλι τα ίδια το Σεπτέμβριο?

 

Ίσως το καλύτερο θα ήταν να κάνει ένα κανονικό reboot και να αλλάξει την ημερομηνία του κύκλου ανανέωσης βγάζοντας κατευθείαν το 8 αρχές του άλλου χρόνου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλά έχουν το iPhone 7 (που είναι 6Ss) που κόβει σιγά σιγά σε πωλήσεις, γιατί ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και/ή περιμένει το 8 να δει κάτι καινούριο και θα βγάλουν το 7s που θα είναι 4ος χρόνος το ίδιο (τουλάχιστον εμφανισιακά)? Ποιος θα το πάρει? Αν κάποιος θα θέλει αναβάθμιση σε ισχύ από παλαιότερα μοντέλα θα πάει στο 7 που θα είναι φθηνότερο, όποιος θέλει κάτι καινούριο θα περιμένει το 8. Εκτός αν η διαφορά στην τιμή για το 8 είναι... μισή φορά πάνω οπότε αλλάζει το πράμα...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η apple στα κινητα εχει καταντησει για γελια και για κλαματα.Οθονη ψιλομαπα μπαταρια της πλακας ουτε fast charge ιδιο τηλεφωνο 3 χρονια και παει και για τεταρτο software κλειδωμενο που ενω αρχικα ηταν πολυ καλυτερο απο το android εμεινε στασιμο και το android το προσπερασε.θυρα ακουστικων ουτε καν αν θες μνημη σκασε και αλλα λεφτα σιγα μην σε βαλω micro sd και τωρα που οι oled γιναν πιο φθηνες απο τις lcd θα την βαλει και θα πει το κλασσικο περιμεναμε να ωριμασει η τεχνολογια.Α ρε μηλω καταντια.και παει κοσμος και σκαει το χιλιαρικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...