Προς το περιεχόμενο

Η Gionee ανακοίνωσε τρία νέα smartphones, τα S10, S10B και S10C με το πρώτο να έχει τέσσερις κάμερες


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Κινέζικη εταιρεία Gionee ανακοίνωσε τρεις νέες συσκευές στη σειρά S, το κορυφαίο S10 και τα S10B και S10C. Το κορυφαίο όλων, το S10 διαθέτει τέσσερις κάμερες, δύο στο πίσω μέρος και δύο στην πρόσοψη.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος βασίζονται σε αισθητήρες 16 Megapixels και 8,0 Megapixels ενώ οι δύο κάμερες στην πρόσοψη βασίζονται σε αισθητήρες 20 Megapixels και 8,0 Megapixels.

 

Το Gionee S10 διαθέτει οθόνη LCD IPS 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels που προστατεύεται από κυρτό γυαλί (2.5D) και βασίζεται στο Helio P25 SoC που διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή και συνοδεύεται από 6GB RAM. Όσον αφορά στην μπαταρία του, η χωρητικότητα της είναι 3450mAh. Το Gionee S10 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 9 Ιουνίου σε Cherry Gold, Dark Black , Indigo Blue και Primrose Green με τιμή ¥2599 (περίπου €338).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

To “μεσαίο” S10B διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels και δύο κάμερες στο πίσω μέρος, που βασίζονται σε αισθητήρες 13 Megapixels και 5,0 Megapixels. Η οθόνη του που έχει διαγώνιο 5,5 ίντσες και είναι τύπου LCD IPS υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Η συσκευή βασίζεται στο Helio P10 SoC της MediaTek και διαθέτει 4GB RAM και μπαταρία 3700mAh. Το S10B θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου στην Κίνα με τιμή ¥2199 (περίπου €286).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το πιο προσιτό από όλα τα μοντέλα της σειράς S έχει οπίσθια κάμερα 13 Megapixels και εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels, ενώ βασίζεται σε SoC της Qualcomm και όχι της MediaTek. Έτσι, στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 427 SoC (με Adreno 308 GPU) που συνοδεύεται από 4GB RAM. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3100mAh. To πιο προσιτό S10C κυκλοφορεί ήδη με τιμή ¥1599 (περίπου €208) στην αγορά της Κίνας.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν hybrid slots, που είτε επιτρέπουν τη χρήση δύο καρτών SIM είτε τη χρήση μίας κάρτας SIM και μίας κάρτας μνήμης microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου. Και οι τρεις συσκευές επίσης διαθέτουν αισθητήρες ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τρέχουν το Amigo OS πάνω από το Android 7.0 Nougat.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 338€ στην κινα βρισκει καποιος ΠΟΛΛΕΣ προτασεις. Ο P25 καλος είναι και αρκετα δυνατος αλλα η εταιρεια αυτή δεν είναι premium για να τιμολογησει τοσο ακριβα. Οσο για τις 2 φωτος για selfie είναι πιο πολύ για marketing. Ισως πολύ γρηγορα πεσει η τιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντάξει το τερματίσατε dual front camera.

εγώ είμαι της άποψης βάλτε μια απλή 2-3 άντε το πολύ 5mp front και τα λεφτά απο το κόστος που θα περισσεύουν έναν sony τούμπανο αισθήτήρα στην rear camera να τραβάς καλές φωτό και έγινε το κινητό πολύ καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...