Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν και άλλες εικόνες του Galaxy Note 8


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλησιάζει η ημερομηνία ανακοίνωσης του κορυφαίου smartphone της Samsung, Galaxy Note8 και πληθαίνουν οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και οι διαρροές για την εμφάνιση και την αισθητική του.

Η ιστοσελίδα BGR δημοσίευσε πρόσφατα νέες εικόνες που αποκαλύπτουν μία συσκευή με screen-to-body ratio πιθανότατα μεγαλύτερο και από αυτό του Galaxy S8+ και με μία πλειάδα από αισθητήρες, που συμπεριλαμβάνουν την εμπρόσθια κάμερα, τον σαρωτή ίριδας, το LED και τον αισθητήρα φωτός.

 

Το design επίσης μοιάζει ελαφρώς πιο τετραγωνισμένο από εκείνο του Galaxy S8+ ενώ στο πίσω μέρος του, το Galaxy Note8 διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, το LED flash με τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών καθώς και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την κάμερα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το νέο Galaxy Note8 θα διαθέτει Infinity Display με διαγώνιο 6,3 ιντσών και θα ενσωματώνει 6GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh. Η συσκευή που όπως είναι γνωστό πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα στις 23 Αυγούστου στην εκδήλωση Unpacked της Samsung θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο.

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου

Link.png Site: GSMArena
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πολύ κομψό φαίνεται.

Θα είναι όμως λίγο βάσανο να προσπαθείς να ξεκλειδώσεις το κινητό και ο δείκτης σου να πέφτει συνεχώς στις κάμερες παραδίπλα. Επίσης ζω για τη στιγμή που η Samsung θα μας εκπλήξει με μία μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία. Όσο καλή διαχείριση ενέργειας να κάνει το κινητό, νομίζω ότι είναι ζητούμενο πλέον.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά δεν μου αρέσει η μακρόστενη μόδα, αλλά εδώ, σε ένα κινητό που υποτίθεται πως πουλάει πρωτίστως την ιδιότητά του ως σημειωματάριο, είναι ακόμη πιο λάθος.

Note 4 για πάντα.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δειχνει εκτρωματικα απαισιο. Καμια νεοτεριστικη φιλοσοφια σχεδιασης, η χρηστικοτητα κλασσικα περιπατο. Δηλαδη, οι διαφορες με την προηγουμενη βομβα, ελαχιστες, αρα το αισθημα αξιοπιστιας ας παραμεινει το ιδιο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρέσει.

Και απαιχθάνομαι οτιδήποτε Samsung αλλά αυτό μου αρέσει.

Αυτό σημαίνει οτι είτε αυτό είναι καλό, είτε τρελλάθηκα. Θα δείξει :(

Κοινως δεν ξερεις τι σου γινεται 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6.3 ιντσες. Λοιπόν θα πάρω ενα μικρο λαπτοπ με ενσωματωμενη υποδοχή για sim 3g.  Αφου δεν χωράει κανένα από τα δυο στην τσέπη γιατι να βγαζω τα ματια μου με 6.3 ιντσες ;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...