Προς το περιεχόμενο

Επίσημη αποκάλυψη για τα Pro 7 και Pro 7 Plus της Meizu που έχουν δύο οθόνες


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα νέα Meizu Pro 7 και Pro 7 Plus χρησιμοποιούν τεχνολογία Super AMOLED τόσο στην πρόσοψη όσο και στην “πλάτη”, αφού διαθέτουν δύο οθόνες κατασκευασμένες από τη Samsung.

Η δεύτερη μικρότερη οθόνη στο πίσω μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ειδοποιήσεις, για τον χειρισμό του music player ή για να τραβάς selfies χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα –ώστε να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια από αυτή που καταναλώνεται με την ενεργοποίηση της βασικής οθόνης.

 

Το dual-camera setup που αναλαμβάνει τον ρόλο της κύριας κάμερας βασίζεται σε δύο αισθητήρες 12 Megapixels της Sony (IMX386), με τον πρώτο να αναλαμβάνει τις έγχρωμες λήψεις και τον δεύτερο στις black & white.

 

Οι δύο κάμερες χρησιμοποιούν συστήματα φακών με f/2.0 και ο συνδυασμός τους υπόσχεται πολύ καλή απόδοση σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Αν πάντως θελήσετε να βγάλετε κάποια selfie χρησιμοποιώντας την δευτερεύουσα, εμπρόσθια κάμερα, τότε το αποτέλεσμα θα έχει ανάλυση 16 Megapixels.

 

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι κοινά για τις δύο συσκευές της Meizu, Pro 7 και Pro 7 Plus. Ας δούμε τώρα και τις διαφορές. Το Meizu Pro 7 Plus βασίζεται στο νέο Helio X30 SoC της MediaTek που συμπεριλαμβάνει 10-core CPU και κατασκευάζεται στα 10nm σε συνδυασμό με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το Meizu Pro 7 από την άλλη διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου και βασίζεται σε ένα περισσότερο “προσγειωμένο” chip, στο Helio P25 SoC, αν και υπάρχει επίσης μία περίπτωση να κυκλοφορήσει και έκδοση με το Helio X30.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το Meizu Pro 7 Plus διαθέτει Super AMOLED οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση WQHD (1440 x 2560 pixels) ενώ το Meizu Pro 7 βασίζεται σε οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν μία μικρότερη οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 2,0 ιντσών στο πίσω μέρος τους.

 

Το μεγαλύτερο από τα δύο μοντέλα φέρει μπαταρία χωρητικότητας 3500mAh υποστηρίζοντας τη τεχνολογία ταχείας φόρτισης mCharge 4.0 (στο 67% μέσα σε μισή ώρα) ενώ το μικρότερο διαθέτει μπαταρία 3000mAh και χρησιμοποιεί το παλαιότερο mCharge 3.0. Και οι δύο συσκευές επίσης διαθέτουν υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, dedicated audio processing chip για βελτιωμένη απόδοση από το σύστημα ήχου κ.ά.

 

Το λογισμικό βασίζεται στο Flyme και στο Android 7.0 Nougat. Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τις 5 Αυγούστου με το Meizu Pro 7 Plus να στοιχίζει περίπου $530 και το Pro 7 να στοιχίζει $100 λιγότερα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 screens...Yeah.....But why?

Μαλλον για να εχεις μια πιο γρηγορη εικονα για το τι γινεται στο κινητο σου απο ειδοποιησεις κλπ ή για υπενθυμισεις κλπ.

 

Το V20 ηθελα να το παρω για τον ιδιο λογο.

521169-lg-v20-2nd-screen.jpg?thumb=y&widΓιατι εχει μια δευτερη οθονη που δινει πληροφοριες χωρις να χρειαζεται να ανοιγεις την οθονη σου καθε τρεις και λιγο για να δεις ποιος σου εστειλε ή ποια εφαρμογη δοναει την τσεπη σου σαν συσκευη που δεχεται μπαταριες τυπου D καθε πεντε λεπτα.

 

Ενα καλο implementation αυτης της λογικης (οθονη μπροστα και πισω) το ειχε κανει η yota phone και πλεον, ειναι μια πιο οικονομικη λυση (οχι με τοσο δυνατα specs βεβαια).

phone_ny.png

 

 

 

Έτσι όταν θες ποιότητα πας μόνο σε meizu!

 

Αν ειναι απο καλα υλικα, θα ειναι απιθανο! Εχω δει συσκευες πανεμορφες αλλα απο υλικα ηταν απαισιες και χαλαγαν την εμπειρια χρησης (για εμενα τουλαχιστον).

Μου αρεσε πολυ το κοκκινο χρωμμα τους.

Ελπιζω να εχει σκεφτει η meizu καποιο τροπο να ενεργοποιει την αφη στην οθονη μονο οταν χρειαζεται ή αν το τηλεφωνο ειναι σε καποια συγκεκριμενη γωνια κλπ για να μην πατας την πισω οθονη σαν βλαξ ολη την ωρα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

proximity sensor


Ελπιζω να εχει σκεφτει η meizu καποιο τροπο να ενεργοποιει την αφη στην οθονη μονο οταν χρειαζεται ή αν το τηλεφωνο ειναι σε καποια συγκεκριμενη γωνια κλπ για να μην πατας την πισω οθονη σαν βλαξ ολη την ωρα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η meizu ξανα στο χαρτη των πολύ ποιοτικων τηλεφωνων. Ναι είναι ακριβα και ισως αχρειαστη η δευτερη οθονη. Όπως όμως αχρειαστα είναι και πολλα χαρακτηριστικα αλλων ακριβων κινητών.

Ο Χ30 και ο P25 είναι νεας γενιας οποτε θα δουμε και πολύ καλες επιδοσεις που θα φτανουν τον snap 820 (για τον χ30).

Ένα ζητημα είναι και τι θηκη να του φορεσεις.

Επισης ένα άλλο ζητημα είναι ποσο θα το πουλανε εδώ στο ινσομνια (και καλα αργησε να ερθει και πηρα άλλο......)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

500€ πολλα δεν ειναι για Meizu? Η ληθεια ειναι οτι το pro δεν θα με χαλαγε καθολου αν ηταν πιο φθηνο.

 

Όπως καταλαβαίνεις, το πρόβλημα δεν είναι το κινητό σε αυτή την περίπτωση...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και πως σκατά βάζεις θήκη. Ότι να ναι ρε 

 

Προσωπικά θεωρώ τις θήκες αντιαισθητικές, σαν τα καλύμματα σε καλό καναπέ. Αλλά αν θες να το μεταπουλήσεις (και άρα είναι απαραίτητη η θήκη), υπάρχουν άλλα κινητά (με μήλα ή χωρίς) που θα έχεις πολύ καλύτερη αξία μεταπώλησης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...