Προς το περιεχόμενο

Το δικό της έξυπνο ηχείο, Mi AI Speaker, ανακοίνωσε η Xiaomi


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτός από το νέο Mi 5X, η Xiaomi ανακοίνωσε πρόσφατα το δικό της έξυπνο ηχείο, το οποίο από ότι φαίνεται φέρει τον Smart Assistance της εταιρείας –που αποτελεί και μέρος του MIUI 9, και τον οποίο συναντούμε και στο Mi 5X.

Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις στο Mi AI Speaker που είναι σχετικές με ειδήσεις, με τον καιρό, με διάφορες μετρήσεις και μπορείτε να του ζητήσετε να σημειώσει κάποιο ραντεβού σας ή να αποθηκεύσει κάποια υπενθύμιση ή κάποιο ξυπνητήρι.

 

Με τη βοήθεια του επιπλέον μπορείτε να ελέγξετε διάφορες έξυπνες συσκευές (αυτοματισμού) στο σπίτι σας (άλλες συσκευές της Xiaomi ή συσκευές από τους συνεργάτες της εταιρείας που είναι περισσότεροι από εκατό διαβάζουμε), να αναπαράγει τη μουσική που σας αρέσει, audiobooks (και ιστορίες για παιδιά) ή podcasts και radio. Με την εφαρμογή επίσης που η εταιρεία διέθεσε για το κινητό σας, μπορείτε να του εγκαταστήσετε πρόσθετα (add-ons) για να προσθέσετε επιπλέον λειτουργικότητα στη συσκευή.

 

Το έξυπνο ηχείο έχει μία διάταξη από τρεις οδηγούς, με έναν οδηγό στο κάτω μέρος και δύο στα πλάγια ενώ ενσωματώνει και έξι “beamforming” μικρόφωνα στο πάνω μέρος του, για ήχο 360-degree με echo cancelation.

 

Το Mi AI Speaker θα κοστίζει περίπου $44 στην αγορά της Κίνας όταν θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο (οι early adapters στην Κίνα μπορούν να το αποκτήσουν σχεδόν δωρεάν αν βοηθήσουν να βελτιωθεί ο assistant και το σύστημα AI που ενσωματώνει λαμβάνοντας μέρος στο beta program).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: TechCrunch
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Smart να υποθέσω σημαίνει ότι προορίζεται για ηλίθιους!!!

Αυτό που βάζεις έναν ρουφιάνο στο σπίτι σου και πληρώνεις κιόλας δεν το καταλαβαίνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ηθελα να ξερα υπάρχει ανθρωπος που ρωτάει τον καιρό ή τις ειδήσεις απο το ηχειο του?

 

νομιζω για τυφλους ανθρωπους θα ηταν ενδιαφερον ...προσωπικα ουτε εγω θα καθομουν να ακουσω ειδησεις και καιρο απο ενα ηχειο ....αλλα απο καποιον που πασχει απο αναπηριες θα ηταν χρησιμο περισσοτερο σαφως !!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κοροϊδεύουμε γιατί βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Ο Αμερικάνος πιάνει ολόκληρη κουβέντα με το ηχείο , κάθεται πχ μπροστά στο ψυγείο να δει τι τελειώνει και του υπαγορεύει τη παραγγελία και σε λίγο τα έχει στην πόρτα.

Εδώ μόνο θεωρίες συνωμοσίας , ή τον Αντίχριστο βλέπουμε!!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έξυπνο ηχείο, μαζί με το έξυπνο λάστιχο, έξυπνη σίτα, έξυπνο κολάν, έξυπνο σουτιέν , έξυπνη κρέμα , έξυπνο κολοχαρτο κλπ αλλά πάντα για χαζούς ανθρώπους. Και ύστερα???? Έχω κοινωνική ζωή διότι έχω 3 έξυπνα ηχεία και μιλάμε συχνά πυκνά!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...