Προς το περιεχόμενο

Επίσημα τα ZenFone 4 Selfie και ZenFone 4 Selfie Pro της ASUS που διαθέτουν διπλή εμπρόσθια κάμερα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παράλληλα με τα ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Max και ZenFone 4 Max Pro, η ASUS ανακοίνωσε και τα ZenFone 4 Selfie και ZenFone 4 Selfie Pro, τα οποία απευθύνονται σε όσους δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα των selfies.

Το ZenFone 4 Selfie διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών τύπου LCD IPS ανάλυσης 1080p που προστατεύεται από κυρτό γυαλί (2.5D). Στο εσωτερικό του διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 430 SoC σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

 

Η κύρια, υποτίθεται, κάμερα στο πίσω μέρος βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels, ωστόσο τον πρωταγωνιστικό ρόλο πιστεύουμε ότι έχουν οι δύο εμπρόσθιες κάμερες. Η πρώτη βασίζεται σε αισθητήρα 20 Megapixels και σε σύστημα φακών με εστιακό μήκος 31mm και διάφραγμα f/2.0. Η δεύτερη βασίζεται σε αισθητήρα 8.0 Megapixels με wide angle σύστημα φακών 12mm.

 

Στη πρόσοψη επίσης υπάρχει και LED flash. Κατά τα άλλα, η συσκευή την οποία μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, εξοπλίζεται με δύο υποδοχές για κάρτες SIM, με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με υποδοχή microUSB και με μπαταρία 3000mAh. Θα κυκλοφορήσει σε Deepsea Black, Mint Green, Rose Pink και Sunlight Gold.

 

ZenFone 4 Selfie Pro

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το ZenFone 4 Selfie Pro έχει οθόνη AMOLED ανάλυσης 1080p με διαγώνιο 5,5 ιντσών και βασίζεται στο Snapdragon 625 SoC της Qualcomm, με 3GB ή 4GB RAM και με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η εμπρόσθια κάμερα είναι τύπου DuoPixel στα 24 Megapixels ωστόσο στη πραγματικότητα βασίζεται σε έναν 12 Megapixels αισθητήρα της Sony, IMX362, με dual pixel autofocus που βοηθάει σημαντικά στην ταχύτατη εστίαση και που η ASUS “μετράει” τις δύο διόδους ανά εικονοστοιχεία ως δύο διαφορετικά εικονοστοιχεία.

 

Η ASUS υποστηρίζει πως η τεχνολογία καθιστά τη κάμερα του κινητού 2x ευαίσθητη στο φως ωστόσο μάλλον υπερβάλλει, αφού το φως που πέφτει σε κάθε εικονοστοιχεία είναι το ίδιο, ακόμα και αν μοιράζεται στα δύο. Η δεύτερη εμπρόσθια κάμερα έχει σύστημα φακών με εστιακό μήκος 12mm για wide angle selfies.

 

Η συσκευή υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε 4K, παρέχει υποστήριξη dual SIM, έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και microUSB ενώ η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3000mAh. Το ZenFone 4 Selfie Max θα είναι διαθέσιμο σε Deepsea Black, Sunlight Gold και Rouge Red. Η ASUS θα ανακοινώσει τις τιμές όλων των συσκευών της σειράς ZenFone στις επόμενες μέρες.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...