Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνα με την KGI Securities οι προπαραγγελίες για το iPhone X μπορεί να ξεπεράσουν τις 50 εκατομμύρια


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί ορισμένες ιστοσελίδες να υποστηρίζουν ότι η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές να μειώσουν τις αποστολές υποσυστημάτων για το iPhone X, ο γνωστός ωστόσο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities υποστηρίζει ότι οι προπαραγγελίες για το Apple iPhone X ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 40-50 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, το iPhone X θεωρείται το πρώτο πραγματικά ανανεωμένο iPhone από το 2014 όταν και η Apple λανσάρισε το iPhone 6. Υποστηρίζει επίσης ότι οι φίλοι της Apple είναι πρόθυμοι να αναβαθμίσουν τις παλαιότερες συσκευές τους, και να πληρώσουν το τίμημα των $999 για να αποκτήσουν το iPhone X τόσο για τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά του (όπως για παράδειγμα είναι η edge-to-edge οθόνη) όσο και για το Face ID.

 

Επισήμανε μάλιστα στους πελάτες του το εξής: «H TrueDepth camera (3D sensing) δημιουργεί μία κατά πολύ ισχυρότερη εμπειρία χρήσης από εκείνη των αντιπάλων της Apple». Ο αναλυτής επίσης εξέφρασε την ανησυχία του ότι η Apple είναι απαραίτητο να ενισχύσει τις επικοινωνιακές της προσπάθειες. Αν η εταιρεία καταφέρει να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μήνυμα τις εξαιρετικές εμπειρίας χρήσης πριν τις προ-παραγγελίες, θα τις ενισχύσει σημαντικά.

 

Η κάμερα TrueDepth ενδεχομένως να αποτελείται από στοιχεία που δεν τα έχουμε δει σε άλλα κινητά (ουσιαστικά η εταιρεία κατάφερε να προσαρμόσει μία κάμερα Kinect στο κινητό της) αλλά από την άλλη αποτελεί έναν από τους λόγους –μαζί με την οθόνη- που οι ρυθμοί παραγωγής του iPhone X δεν είναι υψηλότεροι (αποτελώντας ουσιαστικά “bottleneck”). Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, η παραγωγή δεν πρόκειται να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο πριν από τις αρχές του 2018.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Notch ξεnotch (αυτάκια, δρακουλόδοντα), το iPhone X είναι συνολικά πολύ όμορφο, έχει τον ισχυρότερο επεξεργαστή αυτή τη στιγμή στην αγορά, κορυφαία κάμερα, πρωτοποριακό AR Hardware/ΑRkit και πολύ λειτουργικό, απ'ότι φαίνεται, gesture based user interface. Έφτιαξε η π***α η Apple μία "ποθητή" συσκευή μετά από καιρό. Για περίπου 1200 ευρώ; No thanks, αλλά έτερον εκάτερον. 

Προτιμώ τα βουτυρωμένα ποπκόρν αλλά δεν έχω πρόχειρα. Θα αρκεστώ σε σπόρια.

  • Like 16
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν συμπαθώ Apple το συγκεκριμένο κινητό φαίνεται εξαιρετικό, λογικό είναι ότι θα έχει τρελές πωλήσεις, εξάλλου σε πολλές χώρες του κόσμου και πληθυσμιακά μεγάλες, το περιμένουν πως και πως και ούτε υπάρχει η οικονομικη κριση της ελλαδος.Ας το χαρούν οι μελλοντικοί χρήστες, εγώ για φέτος και του χρόνου λογικά θα παραμείνω με το εξαιρετικό σε όλα του s7 edge.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην εξαφανιστεις μολις βγουν τα στοιχεια απο τις πωλησεις ομως και σε ψαχνουμε ε?

 

Προς το παρών 8/8 Plus και δεν τραβάνε οι πωλήσεις.

 

Τι λες να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το IOS είναι πολύ καλό λειτουργικό. Πολύ optimized, πολύ ομοιογενές, fluid κτλ. Μειονέκτημα που είναι τόσο κλειστό και η επικοινωνία που (official) πρέπει να γίνεται μέσω itunes. Πιο ακριβά και τα αντίστοιχα apps νομίζω, από τι στο Android αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα πρέπει να μας πουν οι κατέχοντες.

Επίσης το X σαν συσκεύη είναι πολύ καλή. Η cpu/gpu ότι πιο δυνατό υπάρχει. Μειονέκτημα η έλλειψη fingerprint, γιατί όσο τέλειο και να είναι το faceid, την βολικότητα του fingerprint αποκλείεται να την έχει, καθώς και εκεί το πλαστικό που μπαίνει μέσα στην μέση.

Είναι μία συσκευή που άνετα θα αγόραζα με τις οικονομικές μου δυνατότητες αν είναι κοντά στα 650 ευρώ και το ios λίγο πιο ανοικτό.

Πριν προλάβουν οι παρατρεχάμενοι και πουν τι έλεγα, θα τους προλάβω και θα τους θυμίσω ότι αυτό που έλεγα είναι όχι ότι το κινητό είναι μόνο για φιγουρά, αλλά ότι οι πιο πολλοί το παίρνουν ως έτσι. Φυσικά όχι όλοι...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...