Προς το περιεχόμενο

Η Google αποκάλυψε τις συσκευές Android Wear που έχουν ήδη αναβαθμιστεί ή θα αναβαθμιστούν σε Oreo


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης Oreo σε συσκευές Android Wear ωστόσο δεν ήταν ξεκάθαρο ποιες συσκευές ακριβώς θα αναβαθμιστούν.

Πρόσφατα ωστόσο η Google αποκάλυψε ποιες συσκευές θα λάβουν την αναβάθμιση. Η λίστα περιλαμβάνει ονόματα όπως τα Fossil Q Venture, LG Watch Sport, Louis Vuitton Tambour, Michael Kors Sofie και Montblanc Summit.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Πέρα από τις παραπάνω συσκευές για τις οποίες το Oreo είναι ήδη διαθέσιμο, υπάρχουν και άλλες που θα αναβαθμιστούν μελλοντικά σε Android Oreo.
Πρόκειται για μία λίστα που περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα Casio PRO TREK Smart WSD-F20, Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch, Diesel Full Guard, Emporio Armani Connected και Fossil Q Control κ.ά.

 

Επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται και οι συσκευές Guess Connect, Huawei Watch 2, Hugo BOSS BOSS Touch, LG Watch Style, Michael Kors Access Bradshaw, Michael Kors Access Dylan, Michael Kors Access Grayson, MIsfit Vapor και Polar M600. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη πλήρη λίστα:

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το κινητο τα κανεις ολα πλεον!

το ρολοι χειρος τι κανει παραπανω? ψηνει ελληνικο καφεδακι?

Η χρήση τους είναι περισσότερο βοηθητική. Εμένα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Είμαι όλη μέρα στη μηχανή και έχω συνδεδεμένο κινητό με bluetooth ακουστικό και ρολόι samsung gear2. Μπορώ ανά πάσα στιγμή να καλέσω ή να δεχτώ κλήση ή να απορρίψω βλέποντας ποιος είναι χωρίς να χρειάζεται να βγάζω συνέχεια το τηλέφωνο με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγετται. Σκέψου να πρέπει συνέχεια να κάνεις στάσεις, βρες το τηλέφωνο απάντησε ή κάνε κλήση, ξεκίνα πάλι κοκ. Πολύ ευδιάκριτα είναι και τα μηνύματα και οι ειδοποιήσεις.  Στο αυτοκίνητο το ίδιο. Πιο εύκολα βλέπεις στο ρολόι παρά να πρέπει να βγάλεις το κινητό. Στο σπίτι, στον καφέ στη βόλτα το κινητό είναι παρκαρισμένο και λειτουργώ ρολόι και ακουστικό. Οι λειτουργίες άσκησης επίσης είναι πολύ καλές. Τώρα όσον αφορά λειτουργίες φωτογραφιών, και κάποια άλλα περιττά αυτά μόνο για τον ανταγωνισμό είναι.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...