Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...


vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

bokarinho δοκιμασε να κανεις δευτερο λογαριασμο στην PayPal και αν παλι ριξει μαυρο στην καρτα σου τοτε περνα απ'την τραπεζα και δηλωσε απωλεια της καρτας για να σου βγαλουν αλλη.

Περιττο να πω βεβαια πως πρεπει να μην βαριομαστε και να διαβαζουμε το αναλυτικοτατο Help section της PayPal,eBay κτλ κτλ για να μην τρεχουμε ασκοπα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛ.ΤΑ. (800 11 83 000 για όποιον ενδιαφέρεται) και ρώτησα σχετικά με ένα πακέτο που μου έστειλαν μέσω Αμερικής.Μου είπαν ότι έχει φτάσει από την Δευτέρα στο τελωνείο και ότι θα περιμένω μέχρι να γίνει ο εκτελωνισμός ο οποίος πιθανών να αργήσει λόγω έλλειψης προσωπικού.Μήπως ξέρετε πόσο θα κοστίσει? (commercial sample, 0,8 oz, 198 $).Ξέρετε κάποιο τηλέφωνο από τα τελωνεία στο Βενιζέλος?

Εδώ ρωτάς για πακέτα που έχουν κρατηθεί για εκτελωνισμό:2103538122.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει άλλαξα την κάρτα μου με μία άλλη αν και αυτοί στο paypal είναι φοβεροί αν και άλλαξα την κάρτα μου με άλλη δηλώνοντας απώλεια αυτοί μου απάντησαν σήμερα στο μαιλ μου και κατανοώντας το πρόβλημα μου μου επανέφεραν την προηγούμενη κάρτα μου καταλαβαίνοντας το λάθος μου, κρίμα που τώρα έβγαλα άλλη και τώρα μου βγάζει άλλο σφάλμα στο paypal

 

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

 

Δεν θα βγάλω άκρη το βλέπω, θα πάρω τηλέφωνο την τράπεζα να τους ειδοποιήσω για το σφάλμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά αυτό που λες γίνεται μόνο αν διατηρείς άδειο τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την χρεωστική. Για να κάνεις τις αγορές σου πρέπει να έχεις παράλληλα ακόμα ένα λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και μέσω του online web banking να κάνεις μεταφορά το ακριβές ποσό.

 

Από τη στιγμή που μεσολαβεί το Paypal, δεν υπάρχει λόγος ασφάλειας. Δεν χρειάζεται να είναι μηδενικός ο λογαριασμός. Δε μπορεί να σου κάνει υπερχρέωση κάποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει την αναγνώρισε την κάρτα μου απλά έπρεπε να περάσει λίγη ώρα μέχρι να ενεργοποιηθεί μάλλον από την τράπεζα!!!
Τελος καλο λοιπον :)

 

 

 

 

 

Εχει κανεις δοκιμάσει αυτην _ΕΔΩ_ την καρτα με PayPal?

 

visadebit.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας.Έκανα μιά αγορά απο ebay, έδωσα κανονικά τα στοιχεία μου αλλά η εταιρεία που έκανα την αγορά μου έστειλε μαιλ ότι πρέπει να γίνω verified paypal user.Ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό και αν εγκυμονεί κινδύνους για μελλοντικές αγορές;

Thanks :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετε! Εκανα αγορα ενος CD, αλλα ο πωλητης εστειλε κατα λαθος αλλο. Τελικα ανελαβε την ευθυνη και χθες μου εστειλε mail οτι με αποζημιωσε. Πηρα και απο το Paypal mail οτι ο πωλητης με αποζημιωσε, αλλα ακομα δεν εχει εμφανιστει καμια πληρωμη στο My Account -> Overview. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Πρεπει να περιμενω?

 

edit: OK, βρηκα την απαντηση στο αντιστοιχο θεμα περι Paypal. Πρεπει να περιμενεις εως και δυο βδομαδες λεει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδία συγγνώμη αν έχετε αναφερθεί κάπου αλλου ήδη (αλλά τα post στον οδηγό αγοράς από ebay είναι 130 σελιδές....)

θέλω να αγοράσω αυτό:

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=017&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=270127482646&rd=1&rd=1

 

από αμερική (ευρώπη το βρίσκεις από 450-660?)....

Μπορεί σας παρακαλώ πολύ κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς παίζει με το τελωνείο? ¨Απο ότι έχω καταλάβει αν η αποστολή γίνει με κάποια courier αναλαμβάνουν εκείνοι όλη την βαβούρα του εκτελωνισμού.....

Το ερώτημα είναι: Ο εκτελωνισμός πόσο θα μου κοστίσει? πως μπορώ να το υπολογίσω?

 

Ευχαριστώ όσους έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν!

 

PS. η σελίδα είναι από το Ιταλικό ebay αλλά θέλω να το στείλω ελλάδα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο φορος ειναι 22-28 %(θα σου βαλουν φορο κ στα μεταφορικα) αναλογα με τον κωδικα taric ..Και αυτο επειδη ειναι ηλεκτρονικο προιον θα εχει υψηλους δασμους.Αμα το αναλαβει courier θα σου παρει περιπου 115 ευρω επιπλεον εκτος αμα πας να το εκτελωνισεις μονος σου κ γλιτωσεις 75 ευρω.Παντως οσες φορες εχω παρει απο αμερικη με usps(unites states postal service) μονο τους δασμους πληρωσα κ μου ηρθε σπιτι(μενω επαρχια btw) με το courrier του ελτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...